-
Herkese merhabalar
Merhaba
Siteye yeni üye oldum ve bu hafta içinde ikinci el 250 e9 almayı düşünüyorum. Ankarada yaşıyorum ve burada regal raptordan anlayan, götürebileceğim iyi bir usta arıyorum.
Hatta temiz bir motor varsa tavsiye edebileceğiniz çok memnun olurum.
Ben bir tane buldum, yalnız internette ilanı yok. Özellikle siyah olmasını çok istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum :(
Şimdiden teşekkür ederim.
-
aramıza hoşgeldin umarım istediğin gibi bir motor bulursun8)
-
teşekkür ederim aslında bir tane buldum ama çok fazla anlamadığım için ve götürecek bir yer bulamadığım için pek cesaret edemiyorum
-
Merhaba aramıza hoş geldin 8)
ankaradan müsait olan arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır işallah kısa zamanda yeni makinana kavuşursun 8)
-
Hoşgeldiniz. RR seçmekle doğru karar vermişsiniz şimdiden hayırlı olsun. Ankaradan arkadaşlarımız var, foruma geldiklerinde yardımcı olacaklardır.
-
-
ilginiz için teşekkür ederim umarım cuma gününe kadar motorumu almış olurum.
-
aramıza hoşgeldin
yüksek cc ye geçmek için bende E-9 umu satılığa çıklartım bakmak istersen link aşağıda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9261359/detay/
-
Teşekkür ederim ama özellikle siyah olmasını çok istiyorum :)
-
hoşgeldin
tanıdığım bildiğim e9 yok şu an ancak sana bi tavsiye sakın redlineden 2. el veya 0 alma :) ustalıklar hiç iyi değil..
emil arkadaşımızla önümüzdeki günlerde bir ustaya gideceğiz memnun kalırsam sana haber veririm hatta ustayla anlaşma bile yaparız :)
benim spyderi satayım sana 1000 km de :D 2012