-
ben geldim hoş geldim
Merhaba arkadaşlar.
Eskişehir/Çifteler' de ikamet ediyorum.Eğitimciyim.Sinop 68 doğumlu, ilk,orta,lise ve üni. yi ist da okudum.Rumeli Hisarı'nda çocukluğum ve gençliğim geçti. İnci hanım dolayısıyla verilen çay partisinde orda olmak isterdim bir Hisarlı olarak.
Görev yerlerim Kayseri/Develi-Sinop/Merkez-Eskişehir/Çifteler şimdilik son durak.
Halı yıkama makinası almak için dükkanları dolaşırken birden RR aşığı arkadaşımın gazı ile (ilk taksiti de geri alınmak üzere onun tarafından verilen) alıverdiğim ilk motorum Regal-Raptor 250-9B .Kendisi 125 lik KEEWAY sahibi.(izin verirse kendisini ifşa edebilirim.)
Rodaj konusunda kafam çok karışık desteklerinizi bekliyorum.
Selamlar.
-
arkadaşım aramıza hoş geldin....
rodaj konusunda kafanı karıştıran şeyleri yazmamışsın .. yazarsan yardımcı olmaya çalışırıss...
-
rodaj
Motorsiklet sahibi arkadaşım her viteste motoru bağırt(zorla) diyor).
Servisi Rodaj süresince hiç zorlama diyor.
Bir diğer arkadaş 200 km non-stop motoru sür diyor.
-
eskiden bizde öyle biliyorduk.. sonuna kadar bağırt felan diyolardı...ama bunun teorik olarak yanlış olduğunu birçok motosiklet le ilgili konular okuyarak bizzat öğrendim...bence ilk 500 de zorlama parçalar birbirine alışsın.. soora ne istersen yaparsın...ben 2. viteste 85 yapıp 3. viteste 110 a kadar çıkıyorum şu anda .. hiç bi sorun yok...
-
hoşgeldin dostum sen servisi dinle
-
Aramıza hoşgeldin arkadaşım allah kaza bela vermesin.Rodaj için fazla bişi söyliyemiyorum.Bende yeni aldım gerçirodajı bitti ama nasıl oldu bilmiyorum.İstanbul trafiği bilirsin horhor hörhör börbör bitti
-
ne rodajı güzel kardeşim sık sık yağını değiştir bas git içindeki canavarı öldür kendini geliştir mıcırlı yollardan uzakdur yeter sağını solunuda fazla dinleme garanti kapsamında canını çıkar korkma bişey olmazzzzzzz nasıl olsa es este ustasıda var biniciside
-
abicim hoş gelmişsin aramıza ve hayırlı olsun makinen... Allah kaza bela vermesin... rodajda sen servisi dinle... okanın deiği gibi ilk 500 km de çok zorlama ki alışsın makinen sona kademeli kademeli yüksel devrini... arada bi köklersin 500 den sonra... ilk zamanlar vibrasyon olur yüksek devirlerde ama parçalar alıştıkça keser... gomtanıma bakma sen... ondaki makina ALBİNAT model... :mrgreen:
-
abicim hoş geldin sefa geldin. umarım acemiliğin kısa sürer ve en kısa zamanda senide aramızda görürüz. Rodaj için 500 km sabret ve zorlama. Sonrasında her vitesi sonuna kadara bağırta bağırta kullan. Hız önemli değil. Önemli olan viteslere asılman. Eğer zorlamazsan açılmayan makina sağır olur ve sonucu hoş olmaz
-
teşekkürler
okan
handojoe
yenikoylu_ua
arslanburclu
agresus
ilkerkoparal
yakın ilginize ...........