Herkese merhaba, karar verdim madem İstabnbul yollarını değiştirmiyor bende lastiklerimi değiştiririm bi nebze olsun güvenlik artar belki. Neyse olaya geliyim saat sabah 10 dan beri motor üstündeyim okula git gel felan hiç bişey olmadı nolduysa zaten levennet arkadaşın yanından dönerken oldu. Zaten arabalar beni canımdan bezdirmişti unkapanı köprüsünden tam çıkışta(aksaray istikameti) motorun hakimiyetini birden kaybetmeye başladım sanki buzun üstünde gidiyorum yalpalamaya başladım kurtaramadım. belki tecrübeli birisi kurtarırdı ama herşey brden bire oldu yere buldum kendimi ve yolun ortasınydı Allahtan arkadan araba vurmadı çok korktum yani. Zaten baya şok geçirdim kenara çektim arkadaşı aradım saolsun yanıma gelen motorcu oldu poliside aradım ama sonuç alamadım gelmediler yola bakmaya neyse diyorum ki acaba lastikleri michelin yada metzeller gibi pahalı bi markamı almalıyım sonuçta can bu birdaha aynı duruma düşersem diye endişe duymaya başladım düz yolda giderken durduk yere düştüm :S motordada bendede sıfır hasar var ama bir daha bu kadar şanlı olmayabilirim