....................
Yazdırılabilir Görünüm
....................
Tekrar tekrar geçmiş olsun Fazıl kardeş.. :( Yapabileceğimiz bir şey olursa alo demen yeterli..
oyyy durumunu çok iyi anlıyorum :cry: çok geçmiş olsun. senin birşeyin yok ya :(
Cok gecmis olsun, umarim sagliginda kalici bir hasar birakmamistir
Eksperler buyuk ihtimalle hasari senin sigortanin odemesine karar verecegi icin cok dikkat etmen gereken bisey yok, olayi oldugu gibi yazarsiniz.
Motor ikinci planda, once kendin iyilesmeye bak bence
Çok geçmiş olsun.
fazıl çok geçmiş olsun :(
işallah sende önemli bir sağlık sorunu yoktur makina bir şekilde halledilir sağlık olsun
kazanın oluş şekline bakılırsa kasko varsa masrafları karşılar ama yoksa trafik siğortası karşılamaz kendin yaptırman gerekecek eğer kendin yaptıracaksan hiç zabıt tutmana gerek yok aracın kayıtlarına kazası işlenmesin sonuçta ön amartisörleri çamurlugu yeni takınca makinanın örjinalinden farkı olmayacak tekrar geçmiş olsun kolay gelsin :(
çok teşekkür ederim, ufak tefek ezilmeler sıyrıklar dışında bir şeyim çıkmadı, birazdan cıkacağım tutanağı tutmak için adamla buluşacağım, Celil abi benim motorda hasar yokmuş gibi mi gösterelim ?
Fazıl Celil Abim doğru söylüyor. Büyük ihtimal seni kusurlu bulacak sigorta. Tutanak tutmadan hallolursa daha iyi ama illa ki tutulacaksa senin motoru hasarsız gösterin. TRAMER Plaka sorgulamadan hasar görünmesin en azından.
Fazıl dostum çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten cana gelmesinde neye gelirse gelsin.. sıkma canını halledilir iyi kötü umarım fazla masrafın çıkmaz.. çok geçmiş olsun