-
Satılık 350 cc Daytona
Alış tarihi: 2011 Mart
Modeli:2011
Km'si: 4700
Fiyat:6500 tl
Üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadı. Ekzost dahi açık değil. Kışın kapalı garajda saklandı. Yazın gölgede saklandı. Sadece 2 kez basınçlı su ile yıkandı (diğer zamanlar silinmiştir), düzenli olarak zinciri yağlandı, cilalandı, bakımları aksatılmadı, üzerinde küfür dahi edilmedi, vs...:mrgreen:
Makine temizdir, yatırılmamıştır, şanzuman veya elektrik aksamında kesinlikle hiçbir sıkıntı yoktur..Celil abi makineyi tanır.. Şubat sonunda sahibinden.com'a ilan vermeden önce foruma yazmak istedim,
http://i50.tinypic.com/o75xy1.jpg
-
salih abi öncelikle hayırlı uğurlu olsun diyorum. senin gibi titiz bi abimizden güzel kullanılmış bir motor alıcı hayrını görür.
Kafanda ne var abi ne alcaksın GV250 dimi :D
-
hayırlısıyla satarsın inş
bildiğim en temiz daytona sende
-
:D hemen akla "ne alacaksın" sorusu geliyor. :mrgreen: Hayırlı satışlar abim benim. Ağanın da dediği gibi en temiz daytona budur sanırım. Adamlar sıfır satıyor bu kadar temiz değil :lol: örneklerini gördük :lol::p
600'ün altında birşey düşüneceğini sanmıyorum. Alana da satana da hayırlı olması dileğimle. Abim yeni makinen şimdiden hayırlı olsun. Yeni makineni aldığın gibi beraber teker çevirmek için yanında biterim ona göre :p:cheesy:
-
hayırlı satışlar salih abi. keşke denk gelseydi ben alsaydım :)
-
Salih sonunda satmaya karar verebildin hayırlısı olsun
makinayı alan çok şanslı sıfırdan daha temiz ve orjinal bir makina alana satana hayırlı olsun 8)
-
hayırlısı olsun..üzerinde yine küfür dahi etmeyeceğiniz bir motor almanız dileğiyle..
-
Hayirli satislar, sonrasinda Drifter yakisir
-
Salih abi hayırlı satışlar,sahibine koymadan forumda duyurdugun cok iyi olmuş,en azından yabancıya gitmemiş olma ihtimali yukselıyor.İstedgın fıyata satıp gonlunden motoru alman dileğiyle:)
-
Salihcim senin motorun balata durumları ve
yakıtı nasıl;)
maksat güncellemek olsun