-
İlk Kaza
evet arkadaşlar dün aniden önüme çıkan ve karanlıkta farketmediğim belediyenin açtığı çukura motorla düşmemek için çok hafif arka ve ön frenleri sıktım haliyle yere kapaklandık motorla birlikte. yerler açılan çukur yüzünden çamurlu ve ıslaktı. bende birşey yok ama motorun arka fren pedalı kırıldı. yenisine baktım kdv hariç 310 tl. kaynak yapılcak bir durumda değil çünkü iki yerinden kırılmış. 1000 km bakımına bu şekilde gireceğimi hiç düşünmezdim :) motoru bir şekilde sadece ön freni kullanarak beşiktaştaki ali ustaya götürcem.
-
Çok geçmiş olsun, üzücü bir olay. :(
Umarım kısa zamanda toparlarsın.. nazar
-
Geçmiş olsun. belediyenin çukurları yazın halı yıkayanların deterjanlı suları biz daha neye dikkat edecez
-
Dotun gecmis olsun .ayak fiyatlari bildigim kadaryla 60 tl gibi biseydi ama body haline baktiysan bilemem
Tavsiyem istersen on parcayabayrilsin o miktari odemektense kaynatirim ustunedennikel kaplama yaptiririmnyada nikel boya alip kendin boyaybilirsin
-
-
Geçmiş olsun gerçekten yollarda çok çukur var ve çamur da.Ne kadar dikkatli olursanız olun,bir çukurdan kaçarken ötekine düşüveriyorsunuz.Allah korumuş ki size bişi olmamış.
-
büyük geçmiş olsun sana birşey olmaması sevindirici haber... bu belediyeler zaten ellerinden geldiğince yapıyor böyle şeyleri...
-
Geçmiş olsun. 2013 yılının ilk ve son kazası olması dileğiylenazarnazarnazar
-
çok geçmiş olsun .. sende bişey yoksa gerisi teferruat , Nazar olarak gör bunu :)
-
Yıl olmuş 2013, hala yoldaki çukurlar kazaya sebebiyet veriyor :x
Allah beterinden korusun kardeşim, geçmiş olsun. Sıkma canını, olur böyle şeyler. Tek temennimiz daha kötü sonuçlar doğuran kazaları yaşamamak... [smilie=greencolorz: