arkadaslar ben iki motor arasinda secim yapamadim yardimci olurmusunuz spyder ile daytona modellerinden sizce hangisi goze daha iyi hitap ediyor
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaslar ben iki motor arasinda secim yapamadim yardimci olurmusunuz spyder ile daytona modellerinden sizce hangisi goze daha iyi hitap ediyor
Göze daha hitap eden tabiiki spyder'dır :| ama bence sen imkan bulduğunda her ikisine de bir otur, ufak bi turla, hangisi gönlüne güzel geldiyse onu al 8)
Bu arada hoşgeldin aramıza. tanışma bölümünde kendini tanıtan bir başlık açarsan da güzel olur hani 8)
denizlide nur motor var git oraya mehmet bey e izmir den engin in selamı var de :D mümkün olan en iyi şekilde seninle ilgilenecektir ;)
Spyder ı kullanma imkanım olmadı ama bende 350 daytona var gayet dikkat çekici ve kullanışlı.
bu biraz tarz işi ben mesela spyder ı ilk gördüğüm anda beğendim ve aldım...
kimisi de daytona tarzını sever...
bu sana kalmış...
nur motora 2-3 gun once spyder modeline bakmak icin gittim fiyatini, taksit imkanlarini mehmet beyle konustuk. Ben bu hafta almayi dusunuyordum ama internetten daytona modelini gorunce ikilemde kaldim dun butun gun spyder la daytona nin videolarina baktim sonra bu siteyi gorunce bu motorlari asil kullananlara sizlere danisayim dedim ilginiz icin hepinize tesekkur ederim. Kafama spayder modeli yatti almaya gittigimde fikrim degismesse insallah onumuzdeki hafta alirim
iki makinada mekanik anlamda aynı kasaları farklı buda tamamiyle kişilerin farklı tarzları sevmelerinden kaynaklanıyor tercih kullanıcıya kalıyor iki makinanında üzerine otur o anda içinden bir ses sana hangi modelin sana hitap ettiğini söyleyecektir kolay gelsin 8)
ben arabamı sattım bütün borçları kapattım kalan para ile gidip spyder aldım :D yani spyder bu borçlu da yapar adamı alacaklı da :D