DD 250 E 10 SPYDER PAZAR YADA PAZARTESİ TESLİM ALIYORUM SİZİNLE TANIŞMAK GÜZEL.nazar
Yazdırılabilir Görünüm
DD 250 E 10 SPYDER PAZAR YADA PAZARTESİ TESLİM ALIYORUM SİZİNLE TANIŞMAK GÜZEL.nazar
Hoşgeldiniz. Kendinizden biraz daha bahsetseniz. Biz de memnuniyetle Halil İbrahim Soframıza buyur etsek.. Sefalar getirdiniz efendim.. :|
Hoşbulduk sanırım tamda yerini bulduk :mrgreen: çocukluktan beri bu tarz motor hayalim vardı işten güçten fırsat bulamadım 1 yıl önce mc 150 mondial ile başladım bukadar sabredebildim bu arada forumu çok kullanmayıda bilmiyorum nasıl foto yüklenir nasıl tanışılır artık yardım edersiniz :)
İstediğiniz yardım olsun.. :| Meslek nedir, aile durumları, şehrin neresindensiniz vs.?
Tanışma faslı bu şekilde oluyor zaten, sonrası da forumdan kopmazsanız hoş sohbet muhabbet-samimiyetle artıyor :|
Foruma resim yükleme hakkında bilgi için de BURAYA tıklamanız yeterli :|
Barış aramıza hoş geldin :D
ne güzel hayallerine kavuşmana son adım kalmış işallah hayırlısıyla o adımıda atar ve aramızda yerini alırsın 8)
Celil abi gördüğüm kadarı ile burda fenomen olmuşsun tecrübelerinden faydalanmak için sabırsızlanıyorumnazar
Hem fenomen hem mütevazı :|