-
Sigorta yardım..
Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce E-9 sahibi oldum fakat sosyal hayatımdaki sıkıntılar sebebiyle motorla çok fazla ilgilenemedim. Şuan zorunlu Trafik sigortasını yaptırıcam ama nerden nasıl yaptırıcam inanın bilmiyorum. Aslında biliyorum ama kazıklanmak istemiyorum. Bir de gecikme olmuş mudur endişesi var tabi ki. Tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. İyi akşamlar herkese.
-
merhaba Sercan sigortayı yaptırmak için 1 ay süre var diye biliyorum ama net bilgiyi siğorta Firması söyler
Fiyat konusuda her Firma başka Fiyat Veriyor Ve Çok Farklı Fiyatlar Cıkabiliyor O yüzden hepsinden Fiyat olmak gerekiyor kolay gelsin
-
1 ay civarı oldu sıfır aldım 180 tl ye en ucuz bulup yaptırdım sigortayı malum zamlardan sonra eski fiyatlara sigorta kestirmek zor.
-
motorlar için en iyi teklifi axa veriyor bir ara istersen axa sigortayı
-
Ben de en iyi fiyatı axa veriyor diye duydum ama sanırım hepsinden bi ufak fiyat almak şart. Bir de geciktiğine eminim, sadece sigorta firmasına gidip, insanların noterde çıkan paralara şok olduğu gibi 300-500 lirayla yıkılmak istemiyorum. :)
-
bende aynı177 tl.axa da en uygunu onlar..
-
alianz da çok iyi fiyat veriyor ben geçen hafta 150 2f i 110 tlye sigortalattım :)
-
bende 250 9b yi 125 tl ye güneş sigortada yaptırdım 2 hafta olmadı
-
Bu ay en düşük tarife ergoda bu Bursa fiyatları 89 tl diğer yerler içinde bakılabilir
-
en uygun 102 tl dedi:( posta koydum yaptırmam başka firmalara bi sorayım fazla olursa sigortasız gezerim dedim dur bi bakalım dedi ufak bir telefon trafiği 52 tl allianz dan yaptırdım geçen hafta başı :cheesy: