Aradaşlar 150 2012 model motorumun egsozu ne kadardır bilen var mı ben hiçbir sitede bulamadım.aslında egsozda sıkıntı yok kromları attı.krom kaplatsam astarı yüzünden pahalımı olur?
Yazdırılabilir Görünüm
Aradaşlar 150 2012 model motorumun egsozu ne kadardır bilen var mı ben hiçbir sitede bulamadım.aslında egsozda sıkıntı yok kromları attı.krom kaplatsam astarı yüzünden pahalımı olur?
şimdi bu konuyla ilgili kimsenin fikri yok mu :)
Merhaba ömer orjinal eksozun tanesi 150 tl civarıydı 250 cc ile aynı eksozlar kullanılıyor
kromaj yaptırmak istersen tahminen ikisine 150 tl isterler 8)
Merhaba Celil abi.teşekkür ederim bende tek egzoz var iki değil.Fiyat far edermi acaba?BİDE BU MANİFOLD LA BİRLİKTE SATILMIYOR DİMİ ABİ? YANİ SON EK YERİ VARYA ORADAN SONRASINI DEĞİŞİRLER Mİ? ALİ USTA DA VARMIDIR?
aa 2012 modelde senin tek eksozu kar etmişler :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
senin yeni kasayı canlı görmedim katalizatör var sanırım ve orada eksozun eki var servise sormak lazım komplede satabilirler ve ayrıca yeni model eksoz olduğundan fiyatı daha yüksektir ali ustaya veya motorland a sorabilirsin elinde yoksada getirir 8)
http://www.sahibinden.com/listing/va...688101/detail/
ABİ MOTOR BU.EN SON PARÇASI OLAN YER DEĞİŞMESİ LAZIM.YADA NİKELAJLATMAM LAZIM
tahminen ne kadardır.yada sadece katalizörden sonrasını kaplatsam daha mı ucuza gelir.yada kaplarlar mı?kaplasalarda nerede kaplatmam gerek abi?
Çok sağol abi değerli Bilgilerin için