Gördüğüm kadarıyla Grup iyice salmışş durumda kimse ilgilenmiyor motosiklet grubu değilde sadece net üzerinden konuşulan forum haline geldik,günlerden pazar sıcaklık 20c rüzgar yok hiçbir organizasyon da yok teklifi dahi yok.
Yazdırılabilir Görünüm
Gördüğüm kadarıyla Grup iyice salmışş durumda kimse ilgilenmiyor motosiklet grubu değilde sadece net üzerinden konuşulan forum haline geldik,günlerden pazar sıcaklık 20c rüzgar yok hiçbir organizasyon da yok teklifi dahi yok.
Pek çok kişi kış moduna geçti bunun yanında
benim bahanem işsizlik modunda olduğumdan sezonu kapamak zoruda kaldım malesef
herkes mazaretini belirtsin bakalım niçin sezonda pek çok kişi hiçbir organizazyona eşlik etmedi eşlik edilmeyincede açıkcası kimseninde organizasyon yapacak hevesi kalmadı 8)
Serkan'ın düşüncelerine tamamen katılıyorum. 8) Grup'ta Bıkkınlık hakim.En kısa zamanda bu gidişat bir yerde toplanılıp, konuşulup,tartışılmalı. Sıkıntı nereden ve kimlerden kaynaklanıyor tespit yapılmalı.
Gruba ilk katıldığım günden beri sıkıntıların ben olduğum kadar herkes farkındaydı ama eleştirilmeye tahammül edemeyenler tarafından dışlanmaktan korkuluyor. Aman bana necilik hakim.
Herkese slm serkan nin soylediklerine bende katiliyorum bir bulasamamazlik hakim grup a bunun neden lerinin oturulup konulsulmasi gerekir bence su guzel gunleri heba ediyoruz gibime geliyor grupta gruplasmalar var bunu kimse inkar edemez ama unutulmamasi gereken sey biz aileyiz ve bunu baska gruplara gostermeliyiz ve dilegim bunlarin bur an once cozulup bir aile gibi davranmak ve guzel yollar yapmak saygilarla
Şimdi size neden gezilerden buluşmalardan uzak kalındığını söyleyim. Tabiiki benim yüzümden :mrgreen: ben motorun taksitlerinin ağırlığından dolayı o kadar ziyarete gelemedim sizleri. Sizler de kovuğunuza çekildiniz haliyle :mrgreen:
Şaka bir yana.. Ben biraz daha sık gelsem aslında cidden olurdu bir hareketlenmeler. Çünkü geldiğimde emirvaki yapıp, hadi gelmişken herkesi göreyim diyorum, bahaneyle bi buluşma oluşuyor. :| saolsun birçok arkadaş da iştirak ediyor. Ama şu da var ki hareketsiz günlerin sebebi aslında forumdan uzaklaşmış üyelerimiz. Öyleki birçok daimi üyemiz, kemik kadro üyelerimiz çok zamandır uğramıyor. Mazeretleri sebepleri vardır illaki. Ama bu da neden buluşma yapılmıyora getirilmemeli bence. Celil abi maddi durumlardan dolayı çok hareket edemiyor, anlayış göstermek gerekir. Şu da var ki, illaki Celil abi pek çıkmıyor diye de faturayı ona kesmemek gerekir. Bir kişi ortaya laf atsa, müsait olanlar da ona uysa, yine güzel vakit geçirebilirsiniz. Düşünüyorum ki, bir çoğunuzda arkadaşlarınızın telefon numaraları var. Birbirinizi arayın, mesaj atın. Bu pazar bişeyler yapalım mı diyin. gidin mangal yapın, gezmeye tozmaya gidin. fotoları da gelin buraya paylaşın göğsünüzü gere gere. işte bakın biz bugün bu kişilerle gezdik bunları yaptık. Hatıra olarak da fotoları bunlar...
Velsahıl, ekipteki durgunluk ekip üyelerinin yoksunluğundan kaynaklanıyor. Çuvaldızı kendimize iğneyi başkasına batırmalıyız bazen. :happy:
Bence bu duruma bikkinlik demek haksizlik olur, evet bir durgunluk var organizasyonda,bunun sebebinde bence sunlar;
- Kemik kadromuzdan ayrilanlar oldu,yeni gelen arkadaslardanda her bulusmaya ne olursa olsun gelenlerin sayisi az kaldi,sezonun sona erme donemlerinde de bu durgunluk hasil oldu
-Adminimzin maddi acidan zorlanmasina,benim de motor arizalarim eklendi,uzun zamandir bogustugum sorunlardan sonra motorum hala usta da
-bunun yanina diger arkadaslarinda degisik sorunlari oldu
-Motorunu kapatan ya da cogu motorcu ve motor gruplarinda olan sonbahar tembelligi meydana geldi,
Sonuc olarak bunu kesinlikle kisisel problemlere baglamamak lazim,havalarin yavas yavas sogudugu bu donemlerde genis capta organizasyonlar kamplar festivaller yapmak yerine Cihan kardesimin dedigi gibi telefonlarla iletisime gecip durumu,vakti,motoru uygun olanlarin bulusmalariyla kisa girmek mantikli olacaktir.
3 kişi bi yerde 2 kişi bi yerde buluşup kafasına göre gezenlere grup denmiyor,ben grup halinde hareket edemeyişimizden mütevellit serzenişte bulunmuştum zira telefon açıp yanına gideceğimiz,mesaj atıp buluşacağımız,çağrı atıp cilveleştiğimiz insanlar var..!
Kimseye bişey batırma amacım yok haddimde olamaz,lakin grup(?)yöneticilerinin organize yapmak üyeleri bir arada tutmak misyonu var olmalı,ve bu misyonu sadece bir kişini üzerine yüklemek adilane olmayacağından gruptaki admin ve moderatörlerin yardımcı olmalıdır.
Bu yazının bir çözüm arz edemeyeciğinden aminim fakat ilk yazımın yanlış anlaşılmaması bakımından açılımını yapma zaruretinde kaldım.
Tekerinize taş değmesin,Saygılar
arkadaşlar, maddi durumlar tabii etkilidir.
SAygı duymak lazım.
Bir toplanma mekanı ayarlanabilir. Pasif bir dernek varsa bilinen tanınan küçük bir meblağa ortak mekan olarak belirlenebilir. Haftada bir gün gidilebilir.
ya da bir tamirci kardeşin mekanında sık sık bulunulabilir. Tabii rahatsız etmemek kaydıyla.
Hasılı bir öneridir.
ortak mekanlar oluşturmak kolay ama istanbul o kadar büyük ve trafik o kadar kötüki ortak bir nokta bile herkese uzak kalıyor bu yüzden ortak yer oluşturamıyoruz yazın çarşamba toplantılarında bunu yaşadık 8)
Serkan
Benim,Cihanin ve Celilin de cevaplarinda belirttigi hususlar zaten neden grup(?) halinde organizasyonlari yapamadigimizin sebepleriydi,maddiyat,motor arizasi,kis mevsiminin yaklasmasi ve kemik kadroya katilimin azligi.
Bu yazinin cozum arzetmeyecegi konusunda karamsar olmamali,yapici elestri herzaman bizi guclendirir.
Yeni sezon gelince,kamplar,festivaller haftalik bulusmalarla eski gunlerden daha keyifli organizasyonlar yapacagimiza eminim