Merhabalar, ben foruma yeni katıldım. İzmir'den bir adet 21 yıllık Öncüyüm. Mesleğimi almak uğruna hala çaba sarf eden bir öğrenciyim. Tekeriniz düz bassın.
Bir garip canlıyım. Maksat muhabbet ve dostluk. :D
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar, ben foruma yeni katıldım. İzmir'den bir adet 21 yıllık Öncüyüm. Mesleğimi almak uğruna hala çaba sarf eden bir öğrenciyim. Tekeriniz düz bassın.
Bir garip canlıyım. Maksat muhabbet ve dostluk. :D
Merhaba öncü aramıza hoş geldin 8)
Bu sene İzmire ege tıpa burdan Erlap kardeşimizi gönderdik oda senin gibi doktor olma yolunda adım attı orada yalnız kalmazsınız 8)
Hoşgeldin Öncü.. Eralp'le kesin tanış, yaş olarak da uyarsınız birbirinize.. kafalar da yakın anladığım kadarıyla.. 8)
Sevgili abilerim, şöyle bir projem var. Bir arkadaş yaptı bunu kendi üniversitesinde. Bende kendi üniversitemde yapmak istiyorum, Eralp de Ege'de yapar. Motosiklet kulübü kurdu. Biz de kurarsak daha sonra da İzmir çağında birleşirsek farkındalık artar kanaatindeyim.
Teşekkür ederim, hoş bulduk :D
Mantıklı. Yapılamaz diye birşey yok, yeterli isteyin :happy:
Öncü adın gibi öncülük yaparsan niye olmasın çok iyi olur istanbulda doğukan (Bilği ünv.) ve caner (Boğaziçi ünv.) de kendi üniversitelerinde yeni motor kulübü kurdu bizde onlara elimizden geldiğince destek oluyoruz sende bu işe girersen kurulum aşamasında onlardan sonrasında bizden destek alabilirsin 8)
Sadece zekirdek değil, nihatla muhabbet, zekirdek, nihatla sivrisinek, matraks :D O yüzden radyosuz telefonlara bir garip bakıyorum, bkz:Note 3:x. Almaktan vazgeçtim :D O derece...
Celil abi dediğin şey çok hoş olabilir, zira farkındalık ve bilinç yaratmak için en önemli yaşlar bu yaşlar. Şu ara yapamam da aralık başında sınavlarım bitiyor, yapmaya çalışacağım. Teşekkür ederim şimdiden :D
Günümüzde hala radyo dinleyen kaldı mı yav. Ben radyo tarih oldu diye radyoculuğu bıraktım halbuki :|
Hoşgeldin,hayırlı muhabbetler,
Eralp'le görüşen arkadaşlar benden de selam söyleyin size zahmet.Bi tanıştık bidaha görüşemedik..