Tercihiniz neden regal raptor ?Bilmek istedim.
kymco 'nun ürettiği ve benimde ilk motorum 250 cc ile 28 beygir üreten V motor, bu bakımdan sınıfının en iyilerinden olan (hysong gv 250 var rakip olarak); tayvan yapımı şahane görünümlü cruiser.100 km'de 3,5 litre benzin tüketmektedir. maksimum hızı ise 144km. Parçası yok diyenler yanılıyor yamaha güvencesi altında parçalarını yamaha temin ediyor.Temizleri 5bin,8tl
249 cc hacminde 28 beygir güç üretebilen bir V motora sahip olan cruiser kymcodan farkı daha klasik daha etli yapısıdır. Race motoru olduğu için hızlanması çok iyidir.Maksimum suratı 140,144 civarıdır.Parçası boldur biraz pahaladır ama bir japondan farkı yokdur. Temiz ikinci elleri 5binden başlar,8bine kadar bulunur.Selesi son derece konforlu. krom kaplamaları göz alıyor. işçilik/fiyat performansı mükemmele yakın denilebilir.Söylemeden geçmeyeyim, şehir içi kullanımda 100 km'de 3,2 litre benzin tüketiyor.
Şimdi regal raptor 350ccliklerine bakalım 250cclikleri değer olarak çok çok altında olduğu için kıyaslama bile yapmıyorum.
Maksimum hız 120 tavsiye edilen hız 90 , 90dan sonra titreşim başlıyor. 17kv 24hp yapıyor. 350cc motor alınıyor hem pahalı hem değerleri düşük. Hemde 350cc motor vergisi veriliyor ancak yukarda saydığım 250cc motorlardan gücü daha yetersiz.
Şimdi çıkıp kardeşim biz sıfır aldık iyide ilerde bu motor size yetmiyecek sonra 650 geçmek istiyeceksiniz ozamanda sıfır alamazsın. Sıfır motor sağlam motor demek değildir yada ikinci el motor bozuk motor demek değildir. Regal Raptor 350cc sıfır fiyatına bakıyorum 9.800tl yani 10bin :evil:
Bu arada 10bin tl yamaha dragstar 650 bulunuyor yaşlı maşlı temiz tamirciye gösterilirse elden geçerse Yamaha üzmez hemde 650cc 8)
Türkiyede insanlar kolay para kazanmıyorken süsleyip püsleyip güzel ülkemde bu fiyatada memleketimin güzel insanlarını tabiri caizle affınıza sığınıyorum 10bin tl almaları gerçekden yalnış. İkinci el piyasasına bakıyorum hep düşük km neden ? Çünkü yeterli gelmiyor performans ve büyütmek istiyor. Bir motorun yetersiz olduğu çabuk sıkılıp km az satılmasıdır. Biri bu çinlilere Türkiyede dur kardeşim bu fiyat nedir benim vatandaşımı kazıklayamazsınız demeli.