Beyaz ampul takmak istiyorum ama yagmurda görüş kötü olur diye bi duyum ladım , tecrübeli abilerden yorum alabılırmıyım ?
Yazdırılabilir Görünüm
Beyaz ampul takmak istiyorum ama yagmurda görüş kötü olur diye bi duyum ladım , tecrübeli abilerden yorum alabılırmıyım ?
Bugun aynı şeyi bende soruşturdum,doğrudur yağmurda görüş yok.ki yağmurda binmiyorum ben =))
yorumlar için teşekkürler .Bana ali usta söyledi yagmurda görüş azalır diye ama duy yanmasıyla alakalı bişey demedi onda kaliteli varmıdır bide kendimiz alsak kaç wolt luk almak lazım
xenon kesin çözüm 6000k beyaz ışık verir 8000k mavi ışık 60-70 tl ye piyasada var
xenon mantıklı geldi çünki bende gece gündüz far açık geziyorum dayanmayabilir
Abiler xenon içinde bizim tesisatlar problem çıkartır diye konuşmuştuk öncelerinde. Hatta benim bir arkadaşımın sym maxi scooter' ı vardı, xenon taktırdı, çok akü problemi yaşadı. Sonra söktürünce ben sulandım onun xenon' larına ama cesaret edememiştim. Beni korkutmuşlardı daha doğrusu :mrgreen:
Ben 1000 km bakımında beyaz ampul taktım şuan 3600 km oldu motor. İki hafta önce kısa farlarım yanmaz oldu ya temassızlık var yada patladı ama uzunlar yanıyor onlarda problem yok. Farın açısını biraz aşağı verdim uzunlarla gidiyorum devamlı. Aydınlatması çok iyi orjinal ampulüne göre ben gayet memnunum.
Hepsi güzel başlık kötü beyaz ampul :x Zenon daha iyi olur bence beyaz ampul patladı :mrgreen: