RR Daytona Süspansiyon Sorusu
Merhabalar,
Forumda henüz yeniyim. Yakın zamanda RR Daytona satın almayı düşünüyorum. Hazırlıklarım tamam. Bugün ailemle bir Regal Raptor bayisini ziyaret ettik. Bayi adı vererek kimsede olumsuz bir etki bırakmak istemem ancak ilginç bir diyalog yaşandı ve bunu buradaki arkadaşlara danışmak istiyorum.
Bayideki Daytona modelini inceliyorduk babamla. "Yeni başlayacağım uygun mu sizce bu model?" şeklinde bir soru yönelttim bayi görevlisine. Kendisi de bana başka bir model önerdi. Önerdiği motor yine Regal Raptor'un 250cc hacimli bir modeli ancak adını hatırlamıyorum. Classic demiş olabilir. Modelin arkasında teleskopik (sağlı-sollu) amortisörler vardı ve uzun süreli kullanımlarda Daytona'dan daha konforlu olduğunu söyledi. 2013 modeli için 7450 TL fiyat verdi.
Burada ilgimi çeken nokta 2013 veya 2014 model Daytona'nın arka amortisörü konforu düşürüyor mu? Motorda makul ölçülerde titreşim olduğunu zaten diğer konulardan okumuştum. Ancak görevli bana açık açık uzun yolda uyuşukluk yapar o yüzden sen bu teleskopik amortisörlü olanı al dedi. Tabii ki elindeki modeli satmak için teşvik ettiğini düşünüyorum ancak uzun yola çıkmış ve şehir içinde aktif olarak Daytona kullanan arkadaşların kendi deneyimlerini aktarmalarını rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler, kazasız keyifli sürüşler...