Abilerim kardeşlerim Bu RKS markası nasıl bilgi sahibi olan var mı ? Motorun görünümü hoşuma gitti araştırdığım kadarıyla Macar malıymış ancak gözle görmedim hiç gören sesini duyan var mı ? Celil Abi sen bilirsin belki :)
Yazdırılabilir Görünüm
Abilerim kardeşlerim Bu RKS markası nasıl bilgi sahibi olan var mı ? Motorun görünümü hoşuma gitti araştırdığım kadarıyla Macar malıymış ancak gözle görmedim hiç gören sesini duyan var mı ? Celil Abi sen bilirsin belki :)
amcam scooterini kullanıyor 2 senedir gayet memnun halindennazar
eskiden keeway e ait olan ürünler çinliler arasında pay edilmiş desek yeridir. Biliyorsun superlight kuba ya geçti. Land cruiser da rks ye geçmiş. Zaten türkiye de aynı firma çatısı altında iki marka diye biliyorum. Onun dışında kötü bir yorumla karşılaşmadım ama çok tutulmuyor anladığım kadarıyla
edit: motoru lifan lf250-b ile aynı sanırım
edit2: http://www.china-motorcyclepart.com/category.php?id=90
Ben riske atarım kalıbıma uysa Land cruiser on numara motordur.Hiçbir kullanıcıdan eksi yorumu yok motoru da yamaha virago 250 olunca............Daha ne.
aslında daha ucuz olsa tutabilirdi ama fiyatı yüksek kalıyor. ki bizim insanımızın mantığı belli, çin malına o kadar verilmez. ön yargıdan dolayı ne kadar iyi olsada ııh tutmuyo
Marka Emre motor gibi tek elde kalsaydı inan RR dan daha iyi satardı.Bir türlü tek elde kalamadı marka .
Abi adam Yamaha lisansıyla motor yapıyo bunun tartışmasına girmem ben 4 sene kullandım İnanç arkadaşımız bir o kadar senedir kullanıyor şanzuman vs hiçbir şekilde ağır masraflı arıza vermiyor makineler.RR da ise 9000 km deki makinede daha geçende girdi bi tarafıma 500 tl şanzumandan dolayı.