Yeni Motor Sevdalısı yardıma ihtiyaç var
merhaba arkdaşlar abiler.
herkeste illa ki bir sevda vardır. benimde uzun zamandır istediğim bir şeydi motor. fırsat olmadı para olmadı olmadı yani bir şekilde ama şu sıralar bir motor alıcam. bir kaç soru takılıyor tabi ki kafama öncelikle hemen yazayım alt tarafa
1. uşakta oturuyorum kışı sağlam geçer kar yoktur ama soğuk iliklerinize işleyebilir motora binebilir miyim? ceket alıcam termal içlik kafadan boyuna bir bere. sağlam bir kask iyi bir bot ile rahatsız olmadan binebilir miyim? (uzun mesafeler gitmeyeceğim ama yine de soğuk hava)
2. sizce max5 bin TL ye kadar ne almalıyım. şuan bir arkadaş 4.500 tl ye 10bin de 2013 model lifan lf250-b satıyor sizce bunu düşüneyim mi alayım mı? ( izmir de satışta ve ben 4 yıl kaldım tanıdık motor tamircileri var kontrol ettirebilirim )
3. sizce hangi motorlara bakmalıyım bu fiyata güzel hoş çevreniz de var mı bildiğiniz bu tür iyi diyebileceğiz motor. para hazır peşin peşin beklemekte.
4. motoru uzun süreli kullanıcam memnun kalmam söz konusu tabi ki. Şehirler arası da gitmek isterim ancak 5bin liralık bir motor da gitmez heralde :)
asıl gözdem olan motor vstrom her daim.
Cevaplarınızı lütfen esirgemeyin her görüş benim için bir bakış açısıdır lütfen yardımcı olun.