Oğluma nihayet söz verdiğm spider 250 yi bugün alıyorum. Grubunuza genç bir regalcı katılıyor. Celil beye sonsuz teşekkürlerimi iletirim.
Yazdırılabilir Görünüm
Oğluma nihayet söz verdiğm spider 250 yi bugün alıyorum. Grubunuza genç bir regalcı katılıyor. Celil beye sonsuz teşekkürlerimi iletirim.
Emirhan bugün 13.30 da bekliyorum gidip makinayı alalım senin delikanlıda motoruna kavuşsun artık 8)
Ne babalar var kardeşim oğluna sıfır makina alıyor nazar
Emirhan benimde babam olurmusun :mrgreen:
Hayırlı olsun kazasız belası binmek nasip etsin inşalah.
bu arada ben de size baba diyebilir miyim ? :D
öncelikle hayırlısı olsun kazasız belasız kullansın tekeri hep düz bassın ve geldiği zaman babasının çok çok değerini bilmesini isticem genç motorcuların %90 ı aile baskısı görürken siz ona güvenip motor alıyorsunuz ben aile baskıları yüzünden ağladığımı bilirim gerçekten hareketiniz çok hoşuma gitti tebrik ederim :)
Hayırlı olsun emirhan abi bu memleketin senin gibi babalara ihtiyacı var yeminlen :) :)
Hayırlısı olsun kazasız belasız sursun inşallah cok evlat adiyiniz var bende baba diyebilirim abilerimle beraber :)
Emirhan abi Allah kaza bela vermesin . Çoğu kişi çocuğa motormu alınır diyip sizin basınızı ağrıtacak olsada ınanın yaptığınız örnek bir davranış.Su ölümlü , kısacık dünyada insan ne yaşamak isterse inanın bırakın yasasın .
İlk bir ay motora alışana kadar gozununde tutun baktınız işi kavradı motoruna alıştı o zaman bırakın özgürce dolaşsın :)
Çok çok teşekkürler arkadaşlar. Insallah Torunlarimizla binelim
Allah kazasiz belasız sürmek nasip etsin abi çok hoşuma gitti oğluna motor alman valla helal olsun:)