Selam Dostlar,
Uzun Yolda, Gezilerde İhtiyaç Molası Vermek İçin Motorundan Ayrılmak İstemeyenlere Pratik Bir Çözüm..
Tıkla - İncele.. (Garip Bişi Ama Görmeye Değer.)
Yazdırılabilir Görünüm
Selam Dostlar,
Uzun Yolda, Gezilerde İhtiyaç Molası Vermek İçin Motorundan Ayrılmak İstemeyenlere Pratik Bir Çözüm..
Tıkla - İncele.. (Garip Bişi Ama Görmeye Değer.)
linkde sorun var galiba omer kardes
tıklayın
ama buradanda bakılabilir. çok ilginç bişey :D ama sonra ne oluoo almancası olan varsa bi okuyup anlatsın :D
muhabbetin içeriğine bak ya (SAYFA BULUNAMIYOR) :? :? ya arkadaşlar yaptığınız veya yapacağınız ve paylaşmak istediğiniz olayların son kontrolünü bi yapın boşu boşuna forumu şişirmeyelim bide birbirimizi uğraştırmayalım :mrgreen: :mrgreen:
gomutanım ben dofgrusunu yazdım ona tıkhlayın :D
ben okudumda az biraz yinede burada anlatılacak bir şey değil pek. :D
takıyorsunuz ve ihtiyacınızı gideriyorsunuz ama araba sürücüleri için üretilmiş.
Motor üzerinde iken pek kimsenin kullanabileceğini sanmıyorum özellikle şehir içi trafikte. :oops: :oops:
peki içindeki sıvı nere gidio sonra nsaıl bosalıo dısarı???
Mevcut Bir Ürünün Bilgisi Verildi Sadece Burada.. Linke Gelince Sabah Çalışıyordu Adamların Severının Sorumlusu Biz Olamayız Tabikide..
Ürünün Özelliklerine Gelince Sıvıyı Katılaştıran Bir Ürün.. Malum Adamlarda Yere Tükürmekten Dolayı Hapis Cezası Alınırken Çam Dibine İhtiyaç molası Yapmanında Cezası Tabikide Yüksektir.. Ürünü Ben Çok Beğendim Açıkçası.. Ama Çam Dibi Serbest Olduğu İçin Tabiki Bende Onu Seçerim..
heheheee koptum yaw araba ile seyahat ederken olabilirde motor ile biraz abes kaçar :D
yürü bee :):):) bebek bezlerindeki su emen jellerden war içinde demek ki :):):):)
Köprü trafiğinde sıkışıp bunu kullandığınızı hayal edin. Yanınızdan da BMW X5 içinde güzel bir bayan geçiyor :shock: :oops:
Motorda zor o iş... Ya evdeyken takıp çıkıcaksın ya da motoru sokabileceğin gizli bir ağaç altı yer olacak:)
İki kamyon arasındayken yapılabilir mi acaba? neyse vazgeçtim... :ban: