http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4499865
Yazdırılabilir Görünüm
murat abi hayır ola bu arada geliyonmu tekne turuna bu hafta sonu
Serdarım hafta sonu ehliyet direksyon sınavımız var.Motora gelince satıp shadow yada intruder alıcam.
Sanal ortamlardaki Kızılelma dostum, ben hala satamadım, umarım sen satabilirsin..
ben satılan bütün regallerre talibim ....2500 fix fiyat....emrah komtanımın regal de dahil... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Komutanım acelem yok zaten binmiyorumda.Evde yatarak beklesin yeni sahibini.Alırkende kısa süreliğine almıştım zaten.Şimdi büyük ihtimalle shadow alıcam onuda 1-2 sezon kullanıp enduruda sonlanıcak bu iş.İzmirdeki grubumun hepsinde enduru yada race var.Ama ben kaliteli bir chopper kullandıktan sonra enduruya geçicem.
İnsafın kurusun, tüccar bunlar tüccar.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Kilo ile tartsan daha fazla eder.Ama euro olursa tabiki.
satmasınlar onlarda baba....naapalım.. ticaret :evil: :evil: :lol: :lol:Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Satınca kopmuyoruz ki hatta daha çok görüşücez bu sefer tüm gezilere maksimum katılıcam ama japonla.
Okan hoşuma gitti bu iş ortak yapalım istersen, Regalleri kiloyla alalım kilosu 15 YTL bekletelim sonra satarız, hem belki kriz patlar dolar olur 3000 acaip kar ederiz.
valla olur.... ben varım müslüm baba.... :cheesy: :cheesy: kilosu 15 den pahalıyo gelmesin zarar etmeyelim soora... :evil:Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Şaka bir yana alıcı dostlar var ise İzmirde görebilir.Yada daha detaylı fotolar gönderebilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.
KIZILELMA istediğin bir fiyat var mı? aklımda bulunsun soran olursa diye. bende izmirdeyim o açıdan yardımcı olmaya çalışırım.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4499865
İlanın tüm ayrıntıları burada resimli
Yaw şimdik o paraya ancak motorumun münasip bi yerini ısırırsın diyecem, küsersin diye korkuyorum, en iyisi demeyeyim :DAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Ya bu arada demiş bulundum, yazılı mı düşündüm ne :cheesy:
inşallah kızılemada - emrahss de raptorlarını satamaz
ey yüce rabbim bu insanların 250cc motorlarını , 600-800cc lere büyüttt te başka motorlara baktırma
ellerinde kalsın satamasınlar.
olmuyor dimi maddenin oluşumuna aykırı ... haaaaaa dogru yaa
neyse inşallah satamazlarrrrrr. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P
Amin diyemeyeceğim Ergün abi, hehe..
ayyyyyy.. dişim kırılacaaadı.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Kino abi satsakta yine buradayız.Sedece motor farklı olucak.Hondanın böyle bir dost sitesi olduğunu sanmıyorum.Komutanımda böyle düşünüyordur.Sizi bulmuşken bırakırmıyız.Bu güzel ortamı parayla alamayız.Ayrıca shadowa binsemde montumda senin gönderdiğin logolar olucak.Regal olduğu için değil senin hediyen olduğu için güzel insan.