evet arkadaşlar bu fikri aksu abi ve okan abi düşündü ben dipsiz göle gelmek istiyorum ama motorum yok o yüzden katılamıyorum... ve istanbul tayfasındaki arkadaşlarımızdan birnin beni artçı yapması rica olunur... :D
Yazdırılabilir Görünüm
evet arkadaşlar bu fikri aksu abi ve okan abi düşündü ben dipsiz göle gelmek istiyorum ama motorum yok o yüzden katılamıyorum... ve istanbul tayfasındaki arkadaşlarımızdan birnin beni artçı yapması rica olunur... :D
YAVV ARKADAŞLAR....bu miniminnacık kızı niye üzüyonus bakiiimmm...
kıscaas sabahtan beri msn den bise dert yanıyo... abi beni kimse götürmek istemiyo diyo dipsiz göle...
bisde aksu babayla beraber bu aklı verdik...
sen bi topik aç bakalım illaki bi istanbul beyefendisi çıkar seni artçı yapar dedik....
hadi bakalım gençlerrr... eller havayaa....yokmu arzu kardeşimizi dipsiz göle getirecek bi cengaverr..yoksa bizmi gelip alalım teee burdan beri...
Seri Mazeretler - No.71: Yan çantaları döktüm. Sırt çantama bir çare bulunması lazım. Hem ben muhtemelen Cumartesi sabahı 4.30 - 5.00 gibi Selçuk'la (Carvalho) çıkacam yola.
eee ben götürürdüm ama oradanda FİZAN'a gideceğim
yoksa kesin alırdım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ya ben burda dalga geçmiyorum bülent abi tamam götürme sen bilirsin..Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
Seri Mazeretler - No.71: Yan çantaları döktüm. Sırt çantama bir çare bulunması lazım. Hem ben muhtemelen Cumartesi sabahı 4.30 - 5.00 gibi Selçuk'la (Carvalho) çıkacam yola.
teşekkürler arkadaşım ama heralde senin çantan sorun neyse bakacaz artık bi çaresine
http://upload6.postimage.org/539646/DSC01131.jpg
yorumsuz...
teşekkür ederim sağol bülent abi
Sorun çözüldü galiba
yok abi nerde ya tam olarak bişey yokki daha
yahu bu dipsiz göl buluşmasına kaç RAPTORRİDERS APACHE'si gidecek...
HANDO sordu soruyu... :x
hiç belli deil valla bana kızma sakın hando bende bilmiyorum ...Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
çok kızıyorum ama sana değil o kaybolan topiği okusaydınız neden kızdığımı anlardınız
HANDO çok şaşkın... :?
Neyse yarın akşam geliyosun herhalde orda çözeriz bu işi
geliyorum abi inşallah çözülür ... saolAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
agadaşlar yaww... ben de gelmek istiyom amma velakin vergiyydi, muayneydi eksik... hatta daha bi yıldır üstümede alamadım motoru... şimci ben yola çıksam noolur dersiniss... yoksam sadece vergi ve muayeneyi halledip katılmaya mı çalışmalı.... du du yarın bunu da yatıralım masaya...
hey AGRESUSUM JULYUSUM
bişey olmaz vergi polisi ilgilendirmez
elinde bir ruhsat varsa korkma kime ait olduğu önemli değil noter satışın varmı eğer noter satışı yaptıysan bir kucak ceza ödersin vergi dairesine...
HANDO balık adam için konuştu... :x
Eyvallah Handom... içimi rahatlattın valla.... desene bu durumda edirneye de bi sefer daha düzenlenirse gönül rahatlığıyla gelebilicem...
balık adam handoya iç huzuru için minnettar kaldı... :lol:
yooo artık ben kabileyi toplamıyacağım...
çünkü 550 raptor vekili var sitede icrata gelen toplasan 10 kişi
dün haşlayıcı bir topik açtım ama ortadan kaldırmışlar
YİNE YAZCAK HANDO GAZETEYE bu sefer daha çok mürekkep kullanacak...
HANDO size söyleyecek... :x
Vergi önemli değil de muayene önemli. Hem muayene ücretinden daha fazla ceza yazarlar, hem de motoru bağlayabilirler. Haberin ola Agresusum yiğidim..
imparatorum ... :cry: :cry: agresususm... :cry: :cry: volkanım... :cry: :cry: sen nerelerdesin kardeşim yavvvv....öslettin kendini.... :? :? :?Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
tosyaya geliyon deemi... valla bah bu seferde yan çisme ... :x :x .la gardaşım ahrettemi görecem ben seni yavv.. dünya gösüynen bi göriim beaaaa :cry: :cry: :cry:
hemide şu yukardaki başlığın sahibesi miniminnacık kızın :lol: tosya işine bi çare bulun yavvv.... alla allaa... istanbula bah hele bi cengaveri bile yok.... :? :? :?
Arzu üzme tatlı canını çıkacaktır bir centilmen, eğer yükü yüzünden alamam diyen varsa yük bağlamanın şeşitli yöntemleri var yardımcı oluruz sana da yer açılır.
Volkanım, benim de muayene 6 Temmuz'da bitmiş. Cuma günü uzatmaya çalışacağım, hani yasal hakkımız varmış ya.Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Geçen gün evime 100 metre kala arabanın muayenesini geciktirdiğim için ceza ödedim. Akşam pazarı...
Affetmiyorlar, ilk baktıkları yer orası...
Eğer gideceksen Tosya'ya telefonlaşalım...
arzu
ne işin var senin tosya da falan bu pis motorcuların arasında giderken toz toprak olacaksın terle yapışacak çamur olacak falan filan
bodrum çeşme ayvalık duruken bas git oralara çek 2 -3 resim koy foruma millet görsün deniz kumsal beach içleri açılsın
walla billah yaaa birde kaçgündür dil ve klavye döküyorsun biri seni götürsün diye
Kino sende davet et kızı gözü gönlü açılsın oralarda, haklısın bu pis motorcuların arasında kalmasın sen çağırda mersine gelsin.Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
İhtiyarlara bakın ya :)
Saygımızdan ses edemiyoruz ama, siz de baya kıskançmışsınız he. Pis motorcular falan... iyi walla :)
Şimdi bizim siteye koyacağımız resimlere de çamur atarsınız, "gide gide buraya mı gittiniz" falan dersiniz siz.
Hoşunuza gitse de gitmese de biz bu yolu yapacağız Abiler. Hiç debelenmeyin :)
Hangi yolu ya.
Sanki biz gelmiyoruz Tosya ya hemde sizden önce ordayız merak etmeyin pis motorcular
Siz merak etmeyin Tosyada sizi karşılarız,gençlerden önce orada oluruz. Sonra piz motorcuları karşılarız. :mrgreen: :mrgreen:
Ya abilerim uymayın bu serseri motorculara hepsinin üstünde armalı tşörtler fularlar eksozlar açık carcar carcar bide çarşamba akşamları toplanıyolar istanbul kazan onlar kepçe yolları birbirine katıyolar hem serseri hem pis motorcu bunlar
Batırmadıkları bir Çamlıca kalmıştı orayı da halledecekler. Milleti ne rahatsız ediyorsunuz kardeşim, Tosya ya gidecekseniz gidin birde Çamlıca lıları husursuz edeceksiniz Motor sesleri falan. Bakın bizde bir gürültü varmı efendi efendi herkesden önce gidip bekleyeceğiz gençlerin gelmesini. Kapıdağ da Eskişehir de olduğu gibi. İyi ki Sipidi Yalova da oturuyor, Okan Samsun da.
arkadaşlar ne demişler kırkından sonra azanı teneşir patlarmış :) uymayın siz yaşlı ve pis motorculara. :P
Admin İhtiyarRiders diye bi site açsana abi bunlara. Sitenin hızı da önemli değil pek. Abilere uygun, ağır ağır çalışan bir şey olsun işte.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
valla nihat dogru diyon :) bakayımAlıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
ihtiyarriders alınmadıysa alayım :)
http://www.ihtiyarrıders.net
İyi olur ya siz bize yavaş geliyorsunuz. Bir gezi olsa 3 saatlik yola 8 saatte geliyorsunuz. En iyisi biz gezileri yapar resimler ihtiyarrıders da yayınlarız sizde onlara bakar bakar avunursunuz. Hem biz her hafta bir yere gideriz. Aloooooooooo Yaşar Baba-Müslüm Baba-Kino Baba yokmu ya başka baba yetişin yalnız kaldım postu kaptırmayalım.
eee aksu abi yazacaklar ama malum yaşlılık klavyedeki harfleri falan göremiyorlardır hem görselerde yazana kadar ooooo yıllar geçer :P
ya teşekkürler benim tosyaya gitmemle bu kadar ilgilenmeyin ya benim konum hariç herşey konuşuluyo ben ne olcam arkadaşlar abiler ben ne olcak :? :? :? :?
Akşam halledicez dedikya gel sen akşam ayarlıcaz bişiler
peki tamam abi akşam konuşuruz o zaman
Sen akşam gel bulunur elbet bi çaresi arkadaşım. :cheesy:
Hem bakma sen onlara erkekler çok uzun süre aynı konu hakkında kafa yoramazlar biraz müsade et kafalarını bi toplasınlar dimi amaa aaaa :lol: :lol:
Şurda 2 saat ayrıldık yapmadığınızı bırakmamışsınız, ihtiyar diyorsunuz ondan sonra babaaaaaa diyorsunuz, sizi gidi pis motorcular demek Mehmet Aksu yu yanlız buldunuz saldırın değilmi, şimdi de saldırında görelim, ülen bir kızı bile Tosyaya götüremiyorsunuz, sizden daha ne beklenir. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bir dakka Müslüm Baba... orada duralım. 8)Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Hiç bir şey yapılamayacaksa bile en kötü ihtimal ben alır götürürüm, sonra döner eşyalarımı alırım. Arkadaşımızı buralarda bırakıp gidecek kadar değiliz biz. Yani gerekirse iki tur bile yaparız yani... malum, bünye kaldıracak kadar genciz şükür :)