Arkadaşlar motorunu herkes denemiştir galiba.son hız kaçı gördünüz?Yazanlar cc ve modeli de yazarsa iyi olur
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar motorunu herkes denemiştir galiba.son hız kaçı gördünüz?Yazanlar cc ve modeli de yazarsa iyi olur
Ben 350 cc Spyder ile max. 145 km gördüm :Rockn Roll:
2 kişi daytona 350 ile ruzgarsiz yol şartlarında 150 görmez mi, yada 140 hızda çok vibrasyon oluyor mu acaba?
250 daytona 135 gordum en fazla
250 Daytona ile 130 gördüm, zorlamama rağmen daha da ileri gitmedi.....
Çok övünülecek birşey değil ama hava şartlarına ve yol şartlarına bağlı olarak bizim makineler ezber bozabiliyor.
Sürekli olmamakla beraber çok enterasan km'ler görülebiliyor. Bu tamamen yol, hava ve motor bakımlarına bağlı olarak değişebiliyor. Hepimiz altımızdaki makinenin limitlerini merak ediyor ve zaman zaman deniyoruz. Bende meraktan denediğim zaman 150 km hızı gördüm 250 Spyder modelde.
Altımızdaki motorların hız değil keyif motoru olduğunu unutmayalım ve limitlerimizi fazla zorlamayalım. Hem motor hem kendimiz için...
Kazasız belasız keyifli sürüşler...
Valla bende 250 spyder da 130 km i gördüm ama ondan sonra daha da zorlamadım zaten yollarda malum heryer çukur dolu o hızdayken bütün yoldaki bozukluğu hissediyosun daha da zorlamaya gerek yok :sustum:
Bilenler çok iyi biliyor silivri yolunda 350 spyder ile 175 gördüm soluğu servisde aldım :) Hiç bi zaman basmayı tavsiye etmedim etmiyorum hem cebinize hemde size yazık :) 175 bastığımda motor bloğu çatladı dişliler kırıldı benim ddilim yandı sizin de yanmasın :)
Racing motor kullanmıyoruz. Acelesi olan zaten motorla gitmesin.
Hayattan zevk almak için surata ihtiyaç yok.
Rüzgarı hisset
Motorun söylediği şarkıyı dinle
Özgürlüğün keyfini çıkar
Senden birtane daha yok
Bunun değerini bil ona göre gaza yüklen.
Ben geçen hafta sonu artçımla birlikte yüzde 20 ya da 25 eğimle yokuş aşağı 150 km hızı gördüm:) Düz yolda da artçimla 120 km hız yapabiliyorum yalnızken de 125 130 en fazla daha üstü yok. Bence yeterli...(Daytona 250)
Kesinlikle 100 120 km hızlarda titreşim yok.. Fakat 130 üstü için aynı şeyi söyliyemicem:) Yeni motorun için şimdiden hayırlı uğurlu olsun kardeşim:)
alamadım :( bugün bayiideydim sıfırlrın fiyatı arttı diye ikinci ellerde artmıs :( arkadas o sıfır ama ya oof alamadım motoru yetmedi bütcem mayısta bidaha zam gelecek su an plaka masrafların falan hersey dahil 10500 e 2015 sıfır getirtim sana bak dedi adam kredi kartı falan bul taksit yapalım esksik kalan 3bini dedi mantıklı sıfır almak ama ah olsa
Yani evet malesef oyle fiyatlar aldi basini gitti.. Ikinciele de yonelebilirsin.. Fakat malum artik sezon baslamak uzere hatta bazi sehirlerde basladi bile ikinci ellerin de fiyatlari yukseldi.. Butcene bakiyo sonuc olarak ins gonlundeki motora bir an once kavusursun8)
sağolasın abi bakıcam su an 7500 üm var ama 2. el alcaktım 2013 7500 dü zam gelince 2. elde ucmus gitmiş alamadım su an garajda olcaktı yoksa motor :D bunu fiyat iyiymiş sıfır bide ama su an elimde yok okadar valla hyosung gv250 falan geldi aklıma motor istiyorum :D
Emre Konuyuda çarpıttık ama son olarak alttaki listeyi bir incele bütçene uygun makinalar var 8)
http://www.sahibinden.com/motosiklet...ting=price_asc
Eren, Yüksel bey çok ilgili ve yardımsever bir abimiz,evvelsi gün dukkanindaydim,2 tane yada 3 siyah 250 daytona vardı,tabi deposunda neler vardır bilemem :) gv250 iyidir hostur ama Hyosung un akibeti şu an için belli değil . Iyi bir marka fakat ciddi yedek parça sorunları var ülkemizde.
ben marka fanatiği filan değilim, ama ocak ayında kuzenime son kalan gt250r lardan almaya gittiğimizde bayisi Mayıs a kadar gelmeyecegini, kanuninin bajajla anlaştıktan sonra hyosung un yeni bir dağıtıcı aradığını söyledi,bizde vazgectik.
He bu şehir efsanesi filan değil,böyle şeylere ne vaktim var ne de ilgim.Zamanla ortaya çıkar.
Celil Başkan naaptın yaa :))) demek ki bana aradan 1000 küsur lira ittirmişler :))) benim Ollie sigorta ve plaka masraflarıyla beraber 10400'e geldi :))) 9950 düz fiyatıydı :)))) abowwwww
Demir atım pek de pahalıymış :) biliyodum zaten emsalsiz olduğunu koçumun :)))