Doğum günü kutlu olsun canım kardeşim.Nice mutlu senelere her birlikte inşallah.
Yazdırılabilir Görünüm
Doğum günü kutlu olsun canım kardeşim.Nice mutlu senelere her birlikte inşallah.
Doğum günün kutlu olsun abi sevdiklerinle nice senelere
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğum günün kutlu olsun
Sevdiklerinle sağlıklı mutlu uzun bir ömür dileğiyle, nice yaşlara nazar
Sevdiklerinle bir ömür boyu nice mutlu senelere Celil Abi :)
doğum günün kutlu olsun abimm nice yeni yaşlara
Doğum gününüz kutlu olsun nice senelerde sağlıkla ve mutlulukla ...
Doğum günün kutlu olsun celil abi nice senelere, motorun üstünde bi pasta kesilir artık :cheesy:
Mutlu Yıllar Celil abi sevdiklerinle sağlıkla
Nice mutlu ve sağlıklı yaşlara başkan :)))
Nice sağlıklı yıllara Celil abi.Canını iyi sev :)
Arkadaşlar Hepinize çok teşekkürler:Rockn Roll:
Doğum günün kutlu olsun Celil abi.Allah başımızdan eksik etmesin seni,hayırlı ömürler versin :)
Celil abi nice mutlu yıllara
Abi nice yaşlara8)
Yeni yaşınız kutlu olsun. Nice yıllara :)
doğum günün kutlu olsun abi
nice mutlu yaşlara:)
tüm sevdiklerinle mutlu yıllar
Celil Abi, her ne kadar yüz yüze tanışmasak ta, yardımseverliğin ve yakınlığın ile gerçekten herkesin abisisin burada, yeni yaşın sana sağlık ve güzellikler getirsin, nice mutlu yıllara..
Aynen katılıyorm arkadaşa maddi değerleri bir avuç vida olarak tanımlayan insanlarla yaşamaya çalıştığımız bu dünyada, motorsikletin, markanın da bir dostluk ve paylaşım kaynağı olabileceğini gösteren Celil Abimiz sevdiklerimizle nice sağlıklı yıllara paylaşımlara8)
Celil başkan doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber mutlu huzurlu
sağlıklı ve birazda paralı8) uzuuun bir ömür diliyorum:)
Arkadaşlar Hepinize iyi dilekleri için Teşekkürler :hastayız::):Rockn Roll:
OOOO bensiz olmaz dimi :) Doğum günün kutlu olsun celil abi nice senelere hep beraber :)
Celil abi doğum gününüz kutlu olsun:) Bilgi birikimine yardımseverliğine hayranım. En kısa zamanda yüz yüze de tanışma şerefine nail olurum inşallah. (bu arada bütün forum üyelerinden fuar buluşmasına katılmak için adımı yazdırıp katılamadığım için özürlerimi iletirim. Bir misafirim geldi İstanbul'a 2 hafta onunla ilgilenmek durumundaydım.)
Abi malum motoru aldık onla vakit geçiriyorum kusura bakma bilmiyordum yeni öğrendim özürdilerim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle ve motorunla nice mutlu senelere.
Celil abim huzur dolu nice senelere inşallah :)
2 Gündür foruma giremediğim için ancak şimdi farkettim.
Yeni yaşınız ve tüm yaşamınız sağlıklı ve gönlünüzce olsun.
Nice yıllara celil abi
Nice yolların tozunu atmaya, daha nice nice yıllara...