-
Herkese selamlar..
Forumu dışardan okuduktan sonra üye olmaya karar verdim.Gerçekten çok güzel yazışmalara ve sanki bir aile gibi yardımlaşmalara tanıklık ettim,tebrik ederim sizi.Edirnede öğrenciym şuanda ve önümüzdeki aylarda bir regal almak istiyorum.Spyder ve Daytona 350lik düşünüyorum ,ilerleyen zamanlarda yardımlarınızı isteyeceğim şimdiden meşgul etmek istemiyorum sizi,tekrardan herkese selamlar,iyi forumlar..
-
-
Merhaba Giray Edirneden aramıza hoş geldin 8)
İnşallah kısa sürede sende gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
Giray hoşgeldin, motorunu alana kadar sana keyifli forumlar. Bol bol başlıkları okuyarak düşündüğün makine hakkında ön bilgiye sahip olabilirsin. Sonra bulamadığın tüm sorularına cevap bilen arkadaşlar tarafından verilir...
-
Merhabalar hoşbulduk.Herkese iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim.
-
Giray hoş geldin.Dogru yerdesin :)
beyaz daytona candir :)
-
giray doğru yerdesin. Hoşgeldin inşallah en kısı zamanda rr kavuşursun.8)
-
Giray kardeş hoşgeldin... Umarım en kısa sürede makinana kavuşursun...
-
Giray hoşgeldin aramıza. Umarım kısa sürede motoruna kavuşursun. Spyder varken daytonayı boşver :)
-
Yani ikisinide inceleme fırsatım olmadı uzaktan gördüm sadece.Nisan ortalarında İstanbul'a geçip karar vereceğim o konuya ;) temiz 2.elde bulursam motorla dönerim inşallah Edirne'ye .
-
Size sormak istediğim bir soru var.3ay öncesine kadar gv250 kullanıyordum şimdi alacağım regal bana gv250'yi aratır mı ? Etrafımda ki herkes bunun olacağını söylüyor ve beni tedirgin ediyorlar.Bunu söyleyenler arasında bildiğim kadarıyla regal kullanan yok.
-
Giray öncelikle aramıza hoş geldin.
İki makineyide cok yakından bilirim. GV250 de sağlam ve iyi bir makinedir. Sadece distirbütörü 5 para etmez. Regalda çin malları içindeki en sağlam ve iyi makinalardandır. Çok düşünme Git bin üstüne hangisinde kendini iyi hissedersen , gözüne daha çok hitap ediyorsa al onu keyfini sür .