Celil'in annesi rahatsız yardım
Arkadaşlar hep buradan güzel haberler paylaşamıyoruz maalesef.
Celil kardeşiminiz annesi rahatsız ve yoğun bakımda yatıyor.
Cennet Doğan hastanase yoğun bakım servisinde.
Bu arada bizim yapabileceğimiz şey malum özel hastaneler ve yoğun bakımları maddi olarak sıkıntılı ve devlet hastanesine sevk edilmesi gerekiyor.
Bunu da bir doktor, 112 veya son nokta bir tanıdık bularak Devlet hastanelerinin yoğun bakım servislerine almak gerekiyor.
Bu konuda tanıdık birileri varsa lütfen bu tanıdıklarınızı devreye sokarak bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.
İnşallah aramızdan birilerinin böyle bir tanıdığı olur da şu işi halledebiliriz.
Celil'in annesi rahatsız yardım
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Son durum annemin kanamadan dolayı beyin damarında balon oluşmuş ve ameliyat olması gerekiyor şuan yattığımız maddi anlamda sorun yaşadığımız Doğan hastanesinin beyin cerrahı doktorunun (Dr Ahmet kulalı) bu branşta çok uzman ve tecrübeli olduğunu ögrendik ve doğan hastanesinde kalmaya ameliyatı orada yaptırmaya karar verdik maddi konuda hastane sahibiyle yaptığımız görüşme sonrasında 15 bin tl ye fiyatı indirdik şimdi perşembe cumaya kadar parayı bulup yatırıp hafta sonuna doğru ameliyata giricez inşallah Allahın izniyle sağsağlim evimize dönücez arayan yardımcı olmaya çalışan gelen başta Furkan arkadaşımız olmak üzere tüm arkadaşara çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ne demek abi lafı mı olur Allah hepimizden razı olsun. Böyle zaman da birbirimizin yanında olmıycaksak birbirimize destek çıkmıycaksak iyi zamanda da beraber olmanın anlamı yok. Ben sadece üstüme düşeni yapmaya çalıştım
Sent from my iPhone using Tapatalk