regal raptor sahibi olmak istiyorum
selam arkadaslar ben bu foruma üye olalı pek uzun bi zaman olmadı ama regal raptorun motorlarına hayranım ve 2. el almak istiyorum 250 ytl taksitle motorunu satmak isteyen arkdaslar ve antalyaya yakın civarlarda olması tercihimdir bana yardımcı olan olursa sevinirim
Re: regal raptor sahibi olmak istiyorum
Alıntı:
asikan15 Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaslar ben bu foruma üye olalı pek uzun bi zaman olmadı ama regal raptorun motorlarına hayranım ve 2. el almak istiyorum 250 ytl taksitle motorunu satmak isteyen arkdaslar ve antalyaya yakın civarlarda olması tercihimdir bana yardımcı olan olursa sevinirim
dostum şu anda banka kredileri çok düşük. zaten motorunuda ipotek ediyolar.. gidip bi bankaya danışın...burada sizin işinizi bu şekilde görecek kimse bulamassınız...motorunu satan ya paraya sıkışıp satıyor yada hacim yükseltmek için.. dolayısıyla taksitlendirme olayı biraz zor olur...
ayrıca KİNO BABAdan bahsetmişsiniz.. biraz ön yargılı olmuş bence düşünceleriniz....ergün ağabey gerçek anlamda bir babadır...onun hakkında bu şekilde düşünmeniz beni üzdü gerçekten...asla ve asla sizinle dalga geçmeyecek tek insan o dur bu sitede...siz sadece onun bu espirili yaklaşımını algılayamamışsınız... sizin adınıza üzüldüm...
METEOR kardeşe gelince o da sitemizin yeni üyelerinden .. takip edebildiğim kadarıyla seviyeli bi arkadaş olduğunu düşünüyorum.....
bence arkadaşım siz biraz alınganlık yapmışsınız....kaldığınız yerden devam edin ve sitemizi derinlemesine inceleyin....aradığınız her türlü konuya cevap bulabileceksiniz...ayrıca hangi şehirde olduğunuzu da yazarsanız size bi şekilde yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır...