merhaba aranıza yeni katıldım yaş 30 ankara gölbaşındayım. çok yeni bir motosiklet kullanıcısıyıım. hayat telaşından ancak vakit ayırabildim. ankaradaki arkadaşlarla tanışmak fikir alışverişi yapmak buluşmak isterim. Keyifli sürüşler :)
Yazdırılabilir Görünüm
merhaba aranıza yeni katıldım yaş 30 ankara gölbaşındayım. çok yeni bir motosiklet kullanıcısıyıım. hayat telaşından ancak vakit ayırabildim. ankaradaki arkadaşlarla tanışmak fikir alışverişi yapmak buluşmak isterim. Keyifli sürüşler :)
Aramıza hoş geldin Oğuz,
Gönlündeki motora kavuşur. Kazasız belasız binlerce km.ler dilerim........8)
Soruların olur ise forumdaki arkadaşlar mutlaka cevaplandırır.
Merhaba Oğuz. Ankara'dan aramıza hoşgeldin. Umarım gönlüne göre bir motosiklet bulursun. Tabii herşeyden önce güvenlik. Koruyucu ekipmanlarını da eksik etmeden satın alıp kullanman gerekiyor. Ankara'da güzel arkadaşlarımız var. Gerek onlarla yüzyüze, gerek buradan istediğin her tür yardımı, fikri alabilirsin. Forumda merak ettiğin bir çok konunun cevabı mevcut zaten.
Farın da, yolun da açık olsun.
Sevgiler.
tb
Merhaba Oğuz Ankardan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun ankaradaki arkadaşlar sana dönüş yapacaktıŕ
Tesekkurler guzel temennileriniz icin . Motorumu aldim rr daytona 2013 model beyaz :) yarin ruhsat islerini halledecegim acemiligimi attiktan sonra bulusmak isterim
Forumdaki ankaradaki arkadaslarla , herkese keyifli surusler :)
merhaba Oğuz,
aramıza hoşgeldin. ben de yaklaşık 1 aydır RR ailesiyle birlikteyim. Ankara'da giderek sayımız artıyor :)
motorun hayırlı olsun. kazasız güvenli sürüşler dilerim.
sorun olursa burdayız.
Bu arada haftasonu bir kaç fotoğraf çetim nihayet, ben de profil fotoğrafı ve motorumun fotoğraflarını ekleyim artık 8)
arkadaslar merhaba ankara'dan tazecik bir rr kullanıcısıyıom yaş 30, servis ilk tecrübem 4-44 emek'te yaptırdım aldıktan sonra yağ değişimi vb. bakımlarını gayet ilgili ve tecrübeli insanlar bilgi vermek istedim... herkese keyifli sürüşler:p
Hoşgeldin aramıza. Tekerin düz bassın
Aramıza hoşgeldin.
Aramiza hosgeldin kardesim.
Allah kaza bela vermesin.
Bu mesaj Cep Telefonumdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
hoşbulduk merhabalar hocam
Oğuz aramıza hoş geldin. Bende taze sayılırım, bende Ankara'dayım. Ankara'da RR kullanıcıları ses seda yok. Ya da toplanıyorlar beni aralarına almak istemiyorlar:) Özellikle cumartesi günleri bir araya gelip yakın yerlere sürüş yapabiliriz. Bu teklifimi daha önce Ankara'da tek başına yakın ilçelere giden bir RRCiye de yapmıştım ama cevap alamadım. Neyse sanırım çok şikayet ettim. Tekrar hoş geldin.Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Aramıza hoşgeldin. Büyümeye devam ediyoruz :)
bende foruma baktığımda son 1 sene içinde ankara rr grubunun aktifliğini göremedim. bir şeyler sormak danışmak için, Benım gibi acemi bir insanla sürmek isterseniz, hanımdan izin aldığım sürece müsaitim :) selamlar .....
Merhaba Oğuz Ankaradan aramıza hoş geldin 8)
Bu arada 2 tane tanışma başlığı açmışsın 2 side yürümüş 2 BAŞLIĞI BİRLEŞTİRDİM :(
Oğuz aramıza hoş geldin 8)
Allah kaza bela vermesin güzel günlerde keyifle binersin inşallah motoruna
Buluşma konusunda Ankara biraz zayıf galiba yada bizim haberimiz olmuyor
Haberleşirsek buluşuruz belki birgün grup sürmenin keyfi bir başka oluyor
hosbulduk efe hocam elbette bulusmak surmek keyıflı olur en azından yaz bıtmeden kısa girmeden bir kez toplanmak lazım sayı az bile olsa ....
Oğuz,Efe ve ben, olduk 3 kişi. Minik (belki de minicik) bir grup olarak sürüş yapabiliriz:).
bakın bu grup sürüşüne ben de varım :)
[quote=ekrem;184839]bakın bu grup sürüşüne ben de varım :)[/quote
MERhaba hocam LKRLTY abimizle iletişime geçer misin... keyifler sürüşler .. super acemiden saygılar:)
Bende ankaradayim istediğiniz zaman birlikte bir Organizasyon ayarlayabiliriz. Tel No vereyim. Küçük te olsa bi whatsapp grubumuz var. Mesaj atarsanız gruba eklerim ve birlikte organizasyonlarda haberlesiriz.
05052062164 Deniz Baykal.
Hoşgeldin Oğuz
kazasız ve güvenli sürüşler dilerim.
en kısa zamanda Ankara'da görüşmek üzere..
Yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim.
Ankara grubuna getirdiğin hareketlilik için de ayrıca teşekkür ederim
tesekkurler Satharian hocam ıyı niyetleriniz için akşama görüşmek üzere.....
Selamlar Arkadaşlar;
Gezi, organizasyon vs. gibi etkinlikleri Whatsapp'dan değil de siteden organize etseniz, bizler de İstanbul'da; bu sanal alemde; yalnızlık psikolojisinden kurtulsak. :) arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin gezi, toplantı vs. siteden takip etsek, birlikte olamadığımız halde, sanki birlikteymiş gibi mutlu olsak....8)