Beyler sizce nasıl bir yol izlemeliyim motora modfiye yapmak için ? :)
Yazdırılabilir Görünüm
Beyler sizce nasıl bir yol izlemeliyim motora modfiye yapmak için ? :)
Merhaba dostum.Önce kendini tanıt ki kiminle muhabbet ettiğimizi bilelim.Sonra kafanda bir tarz belirle ne istediğini bilerek başla,uyumsuz aksesuarlar takma.Güzellik dediğin uyumlu parçaların birleşimidir.Çizgini belirle yavaş yavaş yap bol bol araştır custom motor fotolarına bak ilham al.İyi araştırırsan kafandaki herşeyi yapabilirsin o motorda insan yapımı sonuçta çekinme fikirlerinden.Kolay gelsin.
CEvap için teşekkür ederim.
20 yaş 1.72 boyundayım adım Turgut. Antalyada yaşıyorum. çift egzos dd 150 e-2 var bende kurukafa ayna,sinyal ve stop takımı takmakla başlamak istiyorum ve arkaya ufak bir bayrak direği egzosları kestirsem olur mu?
Teşekkürler
Egsozlari kestirme muayenede lazim olacak orjinalleri yeni egsoz yaptir.İcinde de tek susturucu olsun cok cirtlak oluyor yoksa 150nin sesi.Parca ve aksesuar icinde aliexpress ve ebaye de bak.Gelmesi uzun surer ama ucuz ve guzel parcalar var.Kurukafa bence ucuz gosteriyor ama cok seviyorsan da tak zevk meselesi
Bir de abi çok yakıyor 30 Tlye 100 km yaptı sence normal midir ?
Fazla bi baktir ona
Bende Daytona 250 var 50 liraya 200 gidiyorum
Yeni aldım 2010 model o fiyatı görünce öğrenc adamı korkutuuyor yakıt :)
Sen git baktir ona
bu motorlar nekadar sade ve tarzı şık yansıtırsa okadar güzel duruyor. aramıza hoşgeldin burada. yakıt çok fazla ben 20 tl ye 150 km yi zorluyorum.vede Çift silindir 125 e ile. tek silindiri okadar yakması anormal.karbüratör ayarı ister .
teşekkür ederim Karbüratör ayarı istiyor bunda bende hem fikirim bugün ustama götürcem ayrıca ön lastik değişecek muayeneden geçmedi