Boş geçmeyelim arkadaşlar... Meteorolojiye göre hava güneşli olacak...
Gelin şu Maşukiye olayını yapalım bu hafta sonu.
Ne dersiniz???
Yazdırılabilir Görünüm
Boş geçmeyelim arkadaşlar... Meteorolojiye göre hava güneşli olacak...
Gelin şu Maşukiye olayını yapalım bu hafta sonu.
Ne dersiniz???
HAVA GÜZEL OLSUN BANA UYAR
tamam hava acık olsun rüzgara razıyım
özellikle caser'ide beklerim köprüyü onunla onun çekintisini kıracak şekilde geçmek istiyorum tabiii son konuşmamızdan sonra geçtiyse bir diyeceğim yokkk.
ya arkadaşlar her iki köprüde bir üfürüyor anam babam amma tak ikiye ver gazı transit geçiyon alttan hoplama hariç
RR İstanbul ilk toparlanmasını şehir dışında yapıyo... Eyvallah bana uyar... Çelebiye de yakın... dimi Murat...
Evet yakın abi ben size öncülük yaparım :mrgreen:
Ulee İşşallah hava yine patlamaz... yoksa işimiz iş... hayır selçuğum senin ikinci akü de burda yata yata ölücek ona yanarım... :mrgreen:
ya arkadaslar biraz daha yakın yerlere gidilse olmaz mı malum tam techizat tam yok gelirsek hava da biraz soguk olursa donmayalım ne dersiniz hoş olmaz mı :D
maşukiye nereysiydi ya ben yine unuttum hadi baştan alalım
nerde toplanıyoz nereye gidiyoz.
ha bi miktar bilet var bende
bakırköy veya merter tarafında olan varsa haber versin
ömür yğurtmu -işmerkezimi-*- veya bir yer içinde dombak diye bi pastane varmış ordan tarafıma 4 bilet bırakıldı yolu düşecek arkadaş varsa adıma alıversin diyeceğim
abi ben yakınım, aliim istersen... ama ismi tam bi öğrensen daha ii olur... en azından mal mal bakmaz insanlar yüzüme... 8)
pazar yağış gözüküyor şuan bilemem yani havalar düzelsede motorun üzerinden inmesek
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin...n-turkiye.aspx
Evet maalesef cumartesi ve pazar yağışlı görünüyor meteorolojiye göre. :frown:
Pazar olayımız yatar mı yatmaz mı, yarın akşam belli olur. Şu durumda zor gibi :cry:
Selçuğum, güssel insanım...Canım benim... büyük ihtimalle pazartesi akşam geçicem... hatta cumartesi akşamda geçme ihtimalim var... istersen akşam sabah demeden bağlayalım artık şu aküyü.... ve ya hafta arası bi akşam sana uygun olan...sen bilin...
ARKADAŞLAR pazar röne park ta buluşmuyormuyuz yeşilkoy netleştirelim ona göre proğram yapacam
Agresusum Volkanım, istediğin zaman gel, misafirim ol... Cumartesi akşam alt kapalı'da "kartal gol gol gol" diye bağıracağımdan Cumartesi akşam o iş zor ama :(Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Hava uygunsa Pazar sabah gelsen ya...
Milleti de baydık bu akü muhabbetinden :?
pazara günü yeşilköy deniyodu vazmı geçildi ? :?
ben köprüden geçemem bu havada;ben 48 kilo,karaoğlan 116 kilo uçarız boğazın sularına :) sonra ghost rider olurum alev alev :mrgreen:
Uçurmayız seni merak etme... amma sen ne yanda oturmaktasın...? malum İstanbul 7 tepeli , 2 yakalı goççaman şehir... :mrgreen:
Selçuğum bi şekilde Pazar sabahı bu işi hallederiz inşallah... hatta hava durumu müsait olursa beraber geçeriz karşıya.... :cheesy:
Gökhan hocam...Pazar programına gelince: ben illa ki uyarım.... cumartesi akşam anadolu yakasına geçme ihtimali mevcud... Pazar sanırım 10 - 11 gibi Selçukta olurum - malum akü meselesi-... ardından saat 13 civarlarında da Yeşilköy semalarına varırım... tabi Mevlamdan bi zeval gelmezse... hatta hava ii olursa belkim Selçuk bilem gelebilir.. 8) .
Maşukiye yalan oldu mu diyoruz yani.. Ben böyle anladım...
Alabalıklara 1 hafta daha mühlet verdik yani...
bak şimdi hadi adını koyun pazar günü metorolojide hava açık gözüküyo
ha boğazdan veya fatih köprüsünden hava rüzgarlı olduğunda geçecekler için bir tiyoooo
1 nci veya 2 ci fitese atın yüksek fites kullanmayın yüklenin motora oda sarılsın yola transit geçersiniz fazla bak bida söylüyom yüksek fites kullanmayın
yukarı fites kullananlara allah korusun derim
sen onu 2 hafta yap.. haftaya fuar var... :mrgreen:
cumartesi akşamı belli olur.... hava iiyse hep beraber maşukiye, ii diilse yeşilköy... di mi Gökhan hocam.. :?:
ya kardeşim takın şu aküyü artık yoksa bizim aküler bitsin diyemi bekliyonuz onu fuarda ucuza kapatırız diye
Oldu olacak 3 hafta diyelim. 18 Mart'ta nereye gidiyoruz Volkan'ım agresusum :)
Alabalık'lar ecelleriyle ölecek bu gidişle...
Maşukiye yokmu yaneee...Cemaattt.... :?
kokar la onnar... yemeyeyiz bundan sona... :mrgreen:
taam taam hava ii olsun olmasın ben senle balık yemeğe gidiyom...gelen gelir... yolda da Muratımı alırız... nası olsa yakın.. gomtanımda sabahtan katılır bize.. aküyü de beraber takarız artık... dimi Gomtanım?... :mrgreen:
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin...spx?secimNo=40Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Abi ben bu linke baktım, yağışlı diyor, tabii yanılma payları var bu amcaların.
Tatlısu motorcuları biziiiiii :roll:
olm sen de bi öölee bi böölee... rüzgardan beter vuryon beni ... abondene oldum... :mrgreen:
ben pazar sabah oralardayım... İllaki gelir yağmur çamur takarım aküyü... baksana olm Gomtan kızıyo... :mrgreen:
[quote="agresus"]Uçurmayız seni merak etme... amma sen ne yanda oturmaktasın...? malum İstanbul 7 tepeli , 2 yakalı goççaman şehir... :mrgreen:
Ben merter"de oturuyorum müslüm babaya çok yakınım ,
Yav Volkanım, yağmurda nasıl gidicem ben Kenda'larla; alabalık derdine sekiz olmayalım yollarda ...
Hava kuruysa vururuz kendimizi yollara, Gebze'den çelebi murat kardeşimizi alır, aslanburçlu abimizle birlikte ağlatırız balıkları...
Agresus Emmi..Selçuk Aga ne oldu son durum nedir balıklar ağlayacakmı...
Kısmetse ağlayacak Murat'ım çelebim...Alıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
İnci.. annayabileceğin gibi durumlar karıştı... :? ....hava bi kapalı gibi olursa Yeşilköy... yok açık ve ya parçalı bulutlu olursa Maşukiye ... ve ya her iki durumda da Yeşilköy ... ne diim iki arada bi boğazda kaldım.. bi avrupa bi asya nevrim döndü valla... :cry: ... ama illa ki bişiler yapıcaz inşallah... :cheesy:
merak etme bu rüsgar uçurmaz seni... bul yanına bi kamyon , siper et kendini.. tıngır mıngır geç... :mrgreen:
ARKADAŞLAR sondurumu bildirin duruma göre hareket ederiz
İllkkeerrr... Alpperrrr....Avrupa fatihleri nerdesiniz yaww.... sesiniz soluğunuz kesildi.... :scared:
la sizden bi halt olmaz (nasıl ama dizi flim artisti gibi konuştum)
hava açık güneşli olursa yeşilköydeyiz
agresusun dediği gibi ben sadece ben anadoludan gelecek yiğitleri saat 12,30 ile 13,00 arası köprü çıkışı sarıyer ve beşiktaşı bağlayan yolun altında e5 te beklerim gelen olmazsa takılırım kafama göre
la buda çok sert oldu galiba( heh heh heeeeee beklerim hepinizi gelinnn gelinnnn)
Anlaşıldı Gomtanım.. Ben ve diğer "Yağmur Bulut Güsseldir, Bişi Yapmaz" tayfasıda her koşulda Yeşilköydeyiz... :D
ama malum ben biraz geç kalablirim.. Selçuğa akü dakcaz ya... :mrgreen:
AGRESUSUM goçum gıymatlım nasıl makinanı seviyonmu bak ben artık sevmeyi geç önce okuyom nasıl annarsan anla sonrada üflüyom yine yakmasın diye ya bak benim son numara bu abi dalgıçmı diyo ben ne deyim şimdi
:love: seviyom... öpüyom ... dertleşiyom... kavga bile ettiğimiz oluyo, ama çabucak barışıyoz da... Motorumlan arama girmeyin.. bis böölee mutluyusss.... :mrgreen:
:? Yaw Gomtanım, Yaşar abim, Pek Fonksiyonlum... onu bunu bırakta havaya bak... bu hava yarın da böööleee günnük güneşlik olmaz mı de bana... bu havada acaba herkesleri ikna etsekte maşukiyeye mi gitsek... bol temiz hava, güneş, yaşam sevinci falan mı depolansak oralarda... tabiii maşukiye için biraz daha erken kalkılıp erken buluşulması gerekmekte ki "ERKEN KALKAN YOL ALIR" özdeğişimizi de yad etmiş olabilelim... Ewet saygıdeeer kişilik , Büyüğümüz, Ve liderimiz olarak sözü ve kararı size bırakıyorum...
ARZ EDERİM! :scared:
ya iyide hava bugün öğleden sonra açtı yarında öyle olursa diye öğlen yazdım sabah bozuk olur bekleriz öğlene doğru açıldımı fırlarız tamam
Eyvallah.. ben bu gece internete giremeyebilirim... yarın selçuk üstünden haberleşiriz isterseniz.. Hatta benim cep nası olsa fan klüpte var... gece internette olursam sorun diil ama bi değişiklik olursa çepten ulaşırsanız sevinirim... :cheesy:
tüüüüü.. ben bu samsunlu motorcuların.... :twisted:
Amman diyim. Ucu bana da dokunuyoAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı