Arkadaşlar ;
adminimiz sizler daha keyifli sohbetler yapın diye siteyi biraz değiştirdi
Bakın bakalım beğendinizmi?
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar ;
adminimiz sizler daha keyifli sohbetler yapın diye siteyi biraz değiştirdi
Bakın bakalım beğendinizmi?
ben de tam onu diyodum sen benden önce davrandın. süper oldu bacım , adminimizin ellerine sağlık
YAA BENDE BILGISAYARI KARISTRMAYA BASLADIM PATLATTIM KAFASIN 40 YILLIK SITE RENGI ATINCA :lol: :lol: :lol: :lol: KORKTUM :lol: :lol: :lol:
yawww çok koyu diil mi???... gözlerim şimdiden yorul... eski halide iyiydi.... ama siz bilirsiniss ne diim...
AGRESUS ABIME KATILIYORUM GERCEKTENDE GOZLERI YORUYO AMA YINEDE GUZEL OLMUS 8)Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
ya adminim k.bakma ama gözlerim yoruldu ya biliyorum 6 saat çalışmışsın ama böyle tepkiler çok sinirlendirecek seni ama gözleri yoruyo cidden :( ya acaba sol alttan temayı değiştirebiliyomuyuz ben deniyorum ama olmuyoo :S
eğer beğenmediysen yukarda oturumu kapatın solunda profiliniz kısmına bas ordan şeçeneklere gir ordan ana temadan BlackBB seç böylece eski temayı kullanırsın kim ne isterse istediği temayı kullanabilir arkadaşlar
adminim ben bişey istesem :oops: :oops: ...şu benim yıldısları motosiklet şeklinde yapsan ,yada pembe renkli yapsan ... :oops: :D
pembe yapamadım yavvv...olmuyo bi türlü.. pink yazan yeri tıklıyom olmuyo... :P :P :P :P
abim sende taktın pembeye :D adminime söyleyelim şöe sarılı çingene pembeli fıstık yeşili bişiler yapsın sana :D
kızım sana bana yıldız mı kaldı... vır vır yazıyoss zati... bitti o eski yıldısslı günnerimisss... artıkın aktif üyeyiss bissss.....Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
ortaya bi karışık hesaaaabııı... kımıl kımıl rengarenk olsun.. ama pembe tonları hakim olsun... :lol: :lol: :P
olsun abim :D ortaya karışık dedinde gece gece canım çekti bak :D
okanım gıymetlim... ne oliii beee gardaşım... silkin ve dahi kendine gel... pembeyi ne etceen....Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Güzel olmuş beğendim
hanım istiyo yavvv.. ben onun lafından dışarı çıkmam.. sen unuttun herlade... :lol: :lol:
işte ondan diyom ya ,bize yıldız ne yapsın artıkın...şöle değişik bişiy olsa diyom :evil: :evil:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
uleee lıghtım kepeklim... hanım diosa en penbesii ossun... çıvıl cıvılı ossun... yengemize feda olsun tüm penbelerrr.... admiiiinn... penbe istiyo yengemisss... kırmayalım... okanımı da zorda bırakmayalım....Alıntı:
second lady misss emrederde olmamı :? :? :evil: :lol:Alıntı:
yaw çok güzel olmuşta eh ihtiyarlik işte 5 dakikada gözlerim şeş beş oldu
vayyy komtanım hoşgeldiniz nerelerdesiniz yahuuu
valla hocam izindeyiz ankarada 3 günlük bir mola ve mersin istikametine devam ağustosun 12 si falan dönüş (((hanımında selamı var )))))Alıntı:
Yeni şekil güzel olmuş, şimdi rengi açsanız bu seferde yazılarda net okunmayacak, bence iyi elinize sağlık, alışır hayır oyu verenler, hatta hem hayır oyu veriyorlar bir yandan dıgıdık dıgıdık yazıyorlar. Renkli renkli güzel yaw albenili allı güllü.
yaşar baba nasssın yavvvv. ösledik valla seni....çok ara verdin....ellerinden öperim....Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
bu hali ile bence çok yakışıklı olmuş site yeniliklerin devamını dilerim.
Bence de böyle güzel olmuş. Aslında biraz daha abartsak, mesela herkesin kendi şablonu olsa süper olur. Ogame oynayanlar bilir(ne amaçsız bir oyundu bea, iyi ki bırakmışım). Çeşitli şablonlar arasından istediğinizi seçtiğinizde sayfanızın arka planı ona göre yükleniyor.
Admin'im yardım edebileceğimiz bir nokta var mıdır? (Çok iyi biliyormuşum gibi soruyorum bir de. ossun belki ucundan tutarız bi işin ;) )
bencede güzel olmuş. eline sağlık admin. yalnız yıldızlar eskiden 50 msj da alınyodu galiba. ş
imdi 100 msj olmuş sanırsam.
evet doğan abim bence böyle daha güzel olmuş daha istekli yazıyo insan ister istemez :)
Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
yawwww koçum sen hala buralardamı geziyon bırak şu site işlerini git okulundan çıkış al ,,ehliyet işlerini hallet ne sürünüyon hala buralarda allaah allahhhhh
komutanım bugün cumartesi okulda kimse yok :D
incicim valla motorlu olanlarını çok aradık ama bulamadık şimdilik idare et bulucaz elbet 8)Alıntı:
kız first lady 8) dün AKTİF ÜYE yapmıştı adminim beni noli yaff gene yıldıs yıldıssss yapmış :idea: ....kazanılan haklar geri alınmaz yahuuuuu :?: ...ahanda gülücüklerimiz de gidiyo yavaş yavaş şşşşş admin onlarla beraber kalsın bizim eski gülücükler şşşşşş :(Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
ELEŞTİRİLERİNİZİ BİZE MEMENUNİYETLERİNİZİ DOSTLARINIZA BİLDİRİNİSS LÜTFEENNN.....
ulaaa..... :cry: ben beceremiyom bu işi yaa inci örtmenim..... :? şimdi aslında eli soplaı birisi lazım buraya.... :?: :lol: :mrgreen: :cheesy:
olcek olcek bunnar ısınma turları hehehehzuhazuhazuha nihahh...sana da veririk bir sopa (senin hatunda vardır bol miktarda :mrgreen: )kasıp kavurursun ortalığıAlıntı:
yok yavvv.. benim tarzım o diil örtmeniim... ben kimsenin kalbini kıramamki.... :(
okan oyada üye olsun modlady diye benide fırstlady yapın bakiiim çalışın biraz kolay gelsin size [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif]
Aman be okannnn ben de sana kalp kırmı diyom sanki....:)şurda iki lafın belini kıralım dedik ti...:)Alıntı:
bis sermayeyi kediye yükledik falla firstleydi hanımefendi.....bu ne işmiş yaa...göslerim kamaşmaya başladı. :? :? :? :? baktıım heryeri regal raptor net görüyom... :mrgreen:
Zamanla alışıcan adminimin neler çektiğini anlıyon dimi artık sen daha çooook başındasın :)
vışşşşşş.. ben sıkıya gelemem yaaaff.. :? valla motörünle bilem gesemedim bu gün.... :evil: