vay vay siteye bakın ....admin tebdil-i mekan mı yapıyon yoksa:) :cheesy: :cheesy: :D
Yazdırılabilir Görünüm
vay vay siteye bakın ....admin tebdil-i mekan mı yapıyon yoksa:) :cheesy: :cheesy: :D
ya inci ablam site birden karardı ya :D bide benim rütbe yıldızdan bitanesi gitti sabah 2 tane vardı ya yıldızımı istiyorum :(:(:(
incim beğendinmi ?
:)
beğenmem mi ben ce çok hoş oldu...ne demiş atalar...TEBDİL-İ MEKANDA FERAHLIK VARDIR..... :DAlıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
ya acaba sol alttan temayı değiştirebiliyomuyuz ben deniyorum ama olmuyoo :S
Valla çok karanlık yaaa... ben korktum... gösslerim de ağrıdı... eski hali de iidi.... içim karardı valla....
Bu senenin site renk modası bu be Agresus... hani modaya uymak adına :evil: ...senin içine biraz çamaşır suyumu katsak acep :mrgreen: :evil: :evil: :evil:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
ya gidikurt ablam adminime bi sorabilirmisin benim yıldızın biri nereye uçtuu ???
içimi karartan site... o çamaşır suyunu siteye dökmeli.... baksana yıldızlar, gülücük panali bile eski comodore64 bilgisayarlara döndü....
pembe ossuunnn.... ihihohahahhh...
adminim 6 saattir gıymatlısını bile görmeden uğraşmış,şimdi çamaşır suyu bozar alacalı bulacalı olmasın... :DAlıntı:
eğer beğenmediyseniz yukarda oturumu kapatın solunda profiliniz kısmına bas ordan şeçeneklere gir ordan ana temadan BlackBB seç böylece eski temayı kullanırsın kim ne isterse istediği temayı kullanabilir arkadaşlar herkese göre tema va bizde :)
vayyyyy adminimdeki teknolocik bilgiye ve beceriye bak ...10 numerosun falllaaaaaa :cheesy:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
gerekirse bir kaç tema falan eklicem pembe falanda olacak ama dediğim gibi zamanla .baya bir vaktimi alıyor çünkü
adminim çözdü bu işleri ya süpersin admiinim tebrikler :D
hımm diyorum kendisini tebrik ediyorum.Sadece motor kullanmıyormus alper.
admin bizim için çalışıyor :)
adminim bu çoookkktan seçenekler artacak diyosun haaa... züpper olur.... bak bunu sevdim.... okana da bi tane pempeli ossun ama illa... ona özel ossun ama...
Bence Tosyadaki planları deşifre olunca , adminimiz bu yöntemi seçti. herkezin gözlerini bozarak kaza yapmamızı sağlayacak. olmazsa ikide bir renk değiştirip hepimizi kör edecek. anlaşılan o scoteer'ı almayı kafaya
iyice takmış :) :) :)
işte adminin planları halaa devam ediyo saol deli çerkes kardeşim uyardın bizi arkadaşlar hemen temamızı değiştiriyoruz !! :D
uleeeeeee.. matadormu moteratormu ne olmuşum yaaa.. ben şimçik hepinisi pembe yapmasmıyııımm.. :twisted: :P :P :P
bende onu dicektim moderator olmuşun abi :D
hee yaa.. naappças şimdi.... kötü bişimi acabaaa.... :? :? :?
yok Okan"cığım kötü değil sadece çooook kötüüüü :evil:
allaaa etme yarappiii... bizim bi arkadaşta bundan olmuştu 3 güne kalmadı gittiiiydii.... çok üzüldüm geçmiş ossun...
uşşşşş.. ben şimçik naapçam yaa... ahanda uykularım kaçacak yine... :lol:Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :alkis:
okan ölmek var dönmek yok :)
hadi yatın uyuyun artıkın yavvv... daha siteye paspas yapçam... :lol: :lol: :lol: görev kutsaldır.... :P :lol:
ooo adminim super olmuş site. okan abi artık yetkilisin sen oooooo yaşasıın :D (ben neden bu kadar sevindiysem :D) okan abi mod lugunu ıslatalalım sen bana o fazla sislerden bi çift yolla :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
uyu la uğurcuk.. temisliie başlııcam...alla allaa....bissürü iş var daha yavv .. masaların tosları alınacak.... :lol:
Wallahi sizi korkutmak gibi olmasın ama bende eskiden sizler gibi normal bir insandım ama ne zaman başka sitelerde moderatör , süper moderatör gibi görevler yaptım . delirdim. ortalıkta başı boş keçi görürseniz onlar benim kaçan keçiler. şasırmayın sakın
Anlaşılan bizleri kör etmek gibi bir yöntem izlerken adminimiz sizi delirtme yolunu seçmiş. belkide delirtip , sizi hastaneye yatırıp motorunuza konmak,satıp o sarı scooter'a yedek parça ve aksesuar almak gibi bir planı olabilir.
bakın arada dönmek yok diyede hazır vermiş gazı. :) :)
;Alıntı:
ne uyuması be abi burası tatil mekanı simdi bara gidip iki bira parlatacam :D
olm bisss zatii normal diilisski... bişi olmass biseeee... hele okanım hepten kaçık....Alıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
öhö öhömm.. bu son uyarıdır... uyuyun laaaaaaaa......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
imza:MOTERATÖR....... :duvar:
yaaa yaşasın yaaa sitenin neşesi yerine geldi yaw herkeşler şakır şakır yazıoo başlıklara yetişemioom yaw ne güzel :D
okan abi gece bekcisi değil mod oldun :D
taam matadorum gardaşım... çıkıyosss... gidiyossss....yatıyossss...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
moderatör dediğiniz işte böyle olur. yaz mesajı anında al cevabı.aslında burayı post ile şişireceğimize chat odasında devam etsek ?
ne güssel olur... adminim bunada bi çare bulur... sen merek etme...