-
izmirden selamlar
öncelikle başta tuğrul şef olmak üzere bütün forum arkadaslarıma başsağlığı dilekleri için çok teşekkür ederim abim kaza geçirdi ve vefat etti tuğrul bey bana telefon ile ulaşmaya çalıştı şayet telefon arkadasımda kaldığı için geri dönüş yapamadım öncelikle bu forum sitesinde sadece bilgi paylaşımı dışında bir aile ortamı sıcaklığını hissediyorum daha önceleri takip ediyordum ama üye olmak yeni yıla nasipmiş ben izmir bornovada yasıyorum 27 yasındayım türk telekomda teknisyenim yanlız yasıyorum ailem karsıyakada bütün arkadaslarıma saygılar sevgiler ve trafikte dikkatli olun kardeslerim benim canım yandı sizin yanmasın kalın sağlıcakla
-
Kardeşim benim tekrar basın sağolsun ve tekrar hoşgeldin umarım en kısa zamanda tanisiriz.. Biz bir aileyiz ve umarım sende bu ailenin bi parçası olursun her zaman yanındayız kendine iyi bak ilk buluşmada tanışmak dileğiyle ..
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Başın sağolsun kardeşim...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Başın sağolsun kardeşim acını tarif etmek zordur, birşeye ihtiyac duyduğunda izmir ekibi yanında olacaktır, aramıza hoşgeldin 8)
-
Merhaba Ahmet İzmir den aramıza hoş geldin
Tekrar başın sağ olsun Allah sabırlar versin :(
-
Başın sağolsun Ahmet kardeşim, en kısa zamanda toplantılarda bir araya gelmek üzere...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Basın sağolsun
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Başınız sağolsun. Kalanlarıniza allah sabır versin . Hoşgeldin sefa getirdin. İnşallah herşey gönlünce ve güzel olur.
-
RR'a hoşgeldin.
Tekrar başın sağolsun.
-
Tekrardan başın sağ olsun allah hepinize sabır versin
Aramıza'da hoş geldin krdşm
-