Selamlar Büyük 'Raptor Rıders' ailesi, İstanbul Küçükçekmece 'den Berkay ben :) aranıza yeni katıldım. Motorum küba olsa da aranızda olmaktan gurur duyarım. Buluşmalarda görüşmek dileğiyle tekeriniz düz bassın :))
Yazdırılabilir Görünüm
Selamlar Büyük 'Raptor Rıders' ailesi, İstanbul Küçükçekmece 'den Berkay ben :) aranıza yeni katıldım. Motorum küba olsa da aranızda olmaktan gurur duyarım. Buluşmalarda görüşmek dileğiyle tekeriniz düz bassın :))
kardeşim hoşgeldin,
senide aramıza görmek çok güzel, Küçükçekmeceliyiz ulaaaaa :artiz:
Kardeşim hoşgeldin. RR üyeliğin hayırlı olsun. :Rockn Roll:
Hele çekmecelilere bak yakında tek başlarına teşkilat kuracaklar maşallah .. Berkay hoşgeldin rr foruma : )
RaptorRiders ailesine hoş geldin berkay motorun hayırlı olsun sigorta işini halledebildiniz mi
berkayım hoş geldin aramiza karrşimm RaptorRiders buyumeye devam ettikce KÜÇÜKÇEKMECEDE ARKANIZDA BÜYÜMEYE DEWAM EDECEK 8) 8)
Hoşbulduk teşekkür ederim, Çekmeceli dostlarım sağolsunlar banada motor hastalığını aşıladılar :cheesy:
Berkay kardeşiö hoşgeldin aramıza .. Tekerin düz bassın kardesim :D
Sigorta işini halledicez mecbur :) 1018 TL dan düşük sigorta çıkmıyor malesef :shock: 10 tane sigorta şirketinden teklif aldım dünden beri
Merhaba Berkay aramıza hoş geldin yeni motorun hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Berkay İstanbul'dan aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Kazasız belasız kullanırsın inşallah motorunu.Umarım korucuyu ekipman kullanımını eksik etmiyorsundur.
Sigorta ile ilgili yardımcı olabilirim. Geçtiğimiz hafta Furkan Canbolat(furkanc) kardeşimize 460 TL'ye sigorta yaptırdık8)
Sevgiler.
tb
Teşekkür ederim Başkanım :)
Açıkçası böyle bir ortamı beklemiyordum, çoğu forumda böyle güzel bir ortam ne yazık ki yok. Bu sıcak karşılama için çok teşekkür ederim hepinize :)
Kardeşim hoşgeldin aramıza. İstanbul ekibi seni kucaklayacaktir mükemmel bir ekip .yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle
hoşgeldin aramıza kardeşim
tuğrul KARDESIM sigortaci varsa uygun halket berkay kardesimin isini sana zahmet turkerle paslasmissiniz zaten 8)
Hoşgeldin motorun hayırlı olsun :) seninle beraber çekmece nüfusunda bi birey daha artmış olduk :Rockn Roll:
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tuğrul havalar duzelince de İSTANBUL İZMİR arasi bi yer ayarliyalim bulusalim goruselim
Berkay hoşgeldin.Motorun ne önemi var gönüller bir olsun :)
Ben o zaman iyi kurtarmıştır mötü 8)
Dostum aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun nazar
Berkay hoş geldin...
Hoşgeldin Berkay.:)
Motorun çok fazla bir önemi yok.Sadece patch için chopper-cruiser-custom olması yeterli.
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle8)
Bu arada arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. Kullanma kılavuzu var mı acaba sizde bendeki modelin, varsa brkkurkcu@gmail.com a atarsanız sevinirim. 2011 dd250 9b
turker ortak bir nokta ayarliyalim
tugrul havalar duzelsin kamp olabilir mantikli
km ayari cekeriz kamp alani ayarlar ortak bi kararbweririz
aynen baslik acmak icin gereken ewraklari ayarliyalim baskanlara sunalim teklifimizi
ama ilk once tugrullar bibaralarinda toplanip onlara nere uyar bi dusunsunler fikirlerini bize ulastrsinlar
ayni zamandada bizim toplanip aramizda bize en uygun yer nere onu kararlastrip karsilastralim ok
Haftaya yapacağımız buluşmada bir karar alır size iletiriz. Organizasyonu İzmir İl Teşkilatı üstlenebilir. Yer, mekan, konu başlığı sıkıntı olmaz. Ortak paydada buluştuktan sonra yerin hiçbir önemi olacağını sanmıyorum8):Rockn Roll:
İzmir İl Teşkilatı Sorumlunuzun göğsüne dayayın başınızı:::::::::::Rockn Roll:
tamam ozaman 1 hafta icinde kararlastralim karsilikli anlasalim
Aramıza hoşgeldin Berkay. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardeşim aramıza hoşgeldin küçükçekmece tarafı iyice kalabalıklaşıyor en yakın buluşmaya bekleriz 8)