intruder600 hakkinda bilgi ve yorum paylasimlarinizi bekliyorum...bi arkadasimin araciligi ile buldugumuz bir motor ama hic bilgim yok. yol tutusu yedek parca hakkinda hersey gibi
http://s30.postimg.org/rq6319v71/intruder.jpg
Yazdırılabilir Görünüm
intruder600 hakkinda bilgi ve yorum paylasimlarinizi bekliyorum...bi arkadasimin araciligi ile buldugumuz bir motor ama hic bilgim yok. yol tutusu yedek parca hakkinda hersey gibi
http://s30.postimg.org/rq6319v71/intruder.jpg
Yokmu
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bildiğim kadarıyla intruder 600 kullanan yok forumda.:soru?
Malesef aramızda bu makinayı kullanan arkadaşımız yok :(
Bizzat benim motorum değil ama bir arkadaşımın kullandığı model. Bizim motorlardan en büyük farkı şaftlı oluşu (zincir yok, yağlama derdi yok). Arkadaşım memlun ama yedek parça problemi var mı sıkıntısı var mı onarımları pahalı mı bilmiyorum.
tskler... herzaman destek ve bilgi alabilecegim bi motor sahibi olmak isterim....rr daytona uzerinde yogunlasmaya devam ozaman
Kardeşim ukraynada bir abimiz de var kendisine sordum.gayet memnun olduğunu sadece yakıt fazla olduğunu ve yedek parça sıkıntısı çektiğini söyledi ama belki ukraynada yoktur bilemiyorum.birde intruder alacaksa yüksek model alsın durumu kötü bile olsa yapılınca çok nadir sorun oluyor dedi.hatta bende 2003 alacaktım dedi sadece belgeleri eksik yurtdışından olduğu için dedi sormamı istediğin birşey varsa sorabilirim.ama çok memnun makinasindan
yedekparca sorunu cok oldguunu arastirarak ogrendim...sizden ricam rr daytona konusunda ikinciel yada guzel sifir kampanya bildirimleriniz olcaktir..motor almak icin fuari beklemek mantiklimi olur sizce?
Temiz motosikleti olupta satan arkadaşlar vardı başlıklardan görünce yardımcı olacaklardır. Sıfırlarda da 2015 modeller için kampanyada olanlarını görmüştüm, hatta RR'dan gelenlere güzellik yapılacağına dair bir bayinin konusu vardı sanırım bunda da Celil abi görünce yardımcı olacaktır 8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6376616/detay/
Krdsm ben motoru satıyorum ilgilenirsen telefonla'da görüşebiliriz.
Merhaba Ozan Fuarı beklemek pek avantajlı olmaz fuarda 0 makinalarda pek indirim yapılmadığı gibi ikinci el satıcılarıda fuar havasında fiyatları pek indirmiyorlar
Sıfır makina düşünürsen yukarıda reklamı olan RR Bayisi motosikletcim de 2015 makinalarda kampanya var telefonu reklamda var ararsan benim adımı verirsen elinden gelen kolaylığı sağlar Bodrum'a kargo ile makinayı yollar 8)
Beklenen 2 yardım da geldi RR ailesi candır 8)
Motor için fiyat aradığınız ne . Belki emsal başka bir makina bulunabilir
almisken 250lik bi makina dusunuyorum genelde ev is - is ev arasi gunde 5-10 km kullanilacak...firsat buldukca ozellikle yaz aylarinda mesai oncesi yada sonrasi sehir disi geziler yapicam...bu yaz bodrumdan memleketim tekirdag corlu`ya gitmeyi dusunuyorum. rr 150 lik yetersiz kalacaktir bu nedenle 8000TL civari beni uzmeyecek bi makina ariyorum...
ne kadar cok arastirirsam daha cok dibe batiom gibi...isin icinden cikamicam havalarin duzelmesine kadar motor alamicam gibi hissediom...250lik olacagi kesin ne azi ne fazlasi...RR ilk tercihim tabiiki...honda rebellerde 98 model civari motorlarda arkadaslarin tavsiyeleri. temiz bi makina ve sahibinin guzel ikrami ile en kisa zaman istedgime kavusurum umarim
rr daytona dusunuyorum....suzuki ve kawasaki dusunmuyorum buralarda servis sorunu yasayacagimi bildigim icin....
bugun rr 35 daytona icin satici arkdasla gorsutum 14000kmde 2012 model beyaz daytona 350 yi 8500e birakio...aklimda 250 daytona varken bu indirimle 350 degerlendirilirmi yakitta beni uzermi? hic istemedigim duruma dusuyorum, kararsizlik yani? 250 mi 350 mi derken honda rebelde denedim bugun ama 98-99model olmasi soru isareti tabi..
tek istegim bu 250lik daytonayi kacirma al sorun cikarmaz diyeceginiz bi rr yokmu? artik son noktayi koyup fotolari paylasmak istiyom
Kisa surede satmayacaksan 14 bin yuksek ben almazdim
Merhaba Ozan denk getirebilirsen 350 cc bodrumdan trakya'ya yolculukta sana daha iyi gelir ama olmadı temiz 250 cc de işini rahatlıkla görür
Baktığın makinalarda km daha düşük olsa iyi olur çok acele etme Şubat sonundaki fuar zamanına kadar piyasaya uygun makinalar düşebilir bence takibe devam et 8)
Ben satıyorum diye demiyorum ama artçılı kullanacaksan 350 almanı tavsiye ederim.Rampalarda zorlanabilir motor8)
Kuba superlight 200 kullanımda ve uzun yolda nasıl?
Ozan,
Avatar resmine baktım.....Makinan belli 250 veya 350 SPYDER......8)
Al sen beğenmezsen, etraf mutlaka beğenecektir.... En azından küfür edeceksen bana edersin BOŞA GİTMEZ..... :wink:
Evet makinam belli 250 daytona...İstanbul da bi magaza da buldum en uygun fiyatı 9699tl...neredeyse ikinci el fiyatı.genelde Celil başkanı dinleyip fuar zamanini beklicem..yada sizlerden gelen oneri ile al bunu kacirma desiginiz rr olursada sevinirim..ruzgari ozledim en kisa zamanda umarim bulurum.kesin begenicem begenmemezlik yapmam...bunu bulamayan da var derim teselli ederim ama küfür etmem..ama yolum düşerse bi çayını icsem odesiriz [emoji106]
Celil abiye katılıyorum çok iyi fiyat .havalarda düzeliyor yavaştan kaçırma derim