Meraba sayın raptor ailesi..ailenizi çağtay nokay yakın arkadaşımın üye olmasıyla öğrendim..motorum regal raptor daytona ..ailenize katılmayı çok isterim..istanbul çekmeköyde oturuyorum.. 22yaşındaym. Memurum..
Yazdırılabilir Görünüm
Meraba sayın raptor ailesi..ailenizi çağtay nokay yakın arkadaşımın üye olmasıyla öğrendim..motorum regal raptor daytona ..ailenize katılmayı çok isterim..istanbul çekmeköyde oturuyorum.. 22yaşındaym. Memurum..
Kardeşim motorun varmış ilk adımı zaten atmışsın. Gerisi ailenin üyeleri tanısıp kaynasmala devam etmeli .buluşmalara ve suruslere takılıp ve forumda da aktif bir rol oynarsan kendini kanitladiktan sonra zaten yönetim ve üyeler ve sponsor un bunları fark edecektir. Zaten yönetim gereğini yapacaktır. Bu arada aramıza hoşgeldin.
Tmm çok teşekkur ederim insallah:)
Merhaba Sezgin referansın Çağatay motorun RR daha ne olsun senide aramızda görmekten memnun oluruz hoş geldin 8)
Sezgin Uçar raptorriders forumlarına hoşgeldin.. Kazasız belasız sürüşler dilerim.. etkinliklere katılınca çağatayın neden burayı sana tavsiye ettiğini daha iyi anlayacaksın..Egosu yüksek insan sayısı [0] sıfır.. Aile ortamı süper.. Bu ailede önce insan olmak motordan önce geliyor..nazar
Sezgin RaptorRiders a hoş geldin :)8)
Merhaba Sezgin kardeşim aramıza hoşgeldin. RR üyeleri olarak herhangi bi üyemizin yardımına koşmak, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmak asıl misyonumuz. Tabi sohbet muhabbet gezme tozmalar işin bal-kaymak kısmı :) Avrupa yakasına da bekleriz 8)
Hoşbuldum:) smdiden heyecanliyim:)
RR'a Hoşgeldin 8)
Aramıza hoşgeldin kardeşim. İyi sürüşler keyifli forumlar 8)
RR ailesine Hoşgeldin Sezgin. Tekerin düz bassın.
Sezgin sonunda becerebildin hadi hayırlı olsun yüzümüzü kara çıkarma [emoji2]
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RR ailesinde olmak ayrıcalıktır, beraber nice kilometrelere, şimdiden hoşgeldin :)
Hoşgeldin Sezgin kardeşim, forumda ve bulusmalarda aktif olman dileğiyle, tekerin düz bassın :artiz::Rockn Roll:
Dostum aramıza hoş geldin
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sezgin aramıza hoş geldin.
Formu takip edersen Avrupa ve Anadolu yakasında yapılacak buluşmalara katılıp, hem tanışma, sohbet hem de birlikte sürme ortamı olur. Kazasız belasız, gönlünce km.'ler dilerim.8)
RR ailesine hoş geldin, tekerin düz bassın 8)
Kardeşim hoşgeldin
Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RR ailesine hoşgeldin kardeşim. Tekerine taş, sana nazar değmesin.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sezgin hoşgeldin.
Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. :)
Merhaba, hosgeldiniz. Kazasiz, belasiz surusler....
Sezgin aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Umarım koruyucu ekipman kullanımını eksik etmiyorsundur. Ailemize kendini ait hissettikten sonra biz de seni aramızda görmek isteriz.
Farın da, yolun da açık olsun.
Sevgiler.
tb