-
Merhaba RR
Merhaba Arkadaşlar
Adım İskender Bedirhan Soyadım Yılmaz
Kullandığım ismim Bedirhan :D v motora sahibim falan :) işin şakası sizlerle olmak güzel bir duygu 1-2 aydır daytona hayalleri kuruyordum aracımı yeni sattım ve şuanda bir daytona 2014 üstü aramaktayım
İstanbul/Avrupa Ayazağa'da ikamet ediyorum Hem çalışıyorum hem okuyorum malumunuz hayat şartları Allah'a şükür keyfim yerinde sağlığım yerinde ee böyle işte :)
-
Merhaba Bedirhan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede Hayalindeki Daytona' ya kavuşursun 8)
-
Bedirhan istanbuldan aramıza hoşgeldin.. Forumdaşlarımız arasında cc yükseltmek için satan arkadaşlar var bir kısmıda sattı..
Umuyorum en kısa sürede istediğin Daytonana kavuşursun.. Tekrar hoşgeldin : )))
-
Iskender aramiza hos geldin. Umarim gonlundeki makinaya kavusursun.
-
İskender kardeş aramıza hoşgeldin
İnşallah en yakın zamanda aradığınız motora kavuşup istanbul teşkilatı ile tanısıp görüşmen dileğiyle.
-
Bedirhan kardeşim aramıza hoşgeldin. İnşallah dayotana kısa zamanda kavuşursun. Şuan motorsuz olsanda bizim için farketmez. Çarşamba toplantılarına bekleriz. İyi ve keyifli forumlar.8)
-
Hosgeldiniz. Umarim istediginiz gibi bir Daytona bulursunuz....
-
Aramıza hoşgeldin İskender. Umarım gönlündeki daytonaya kavuşursun ve yeni sezonda bol bol yol yaparsın :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
RR ailesine hoş geldin. en kısa sürede hayalindeki motora kavuşursun umarım 8)
-
Bedirhan İstanbul'dan aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Umarım gönlündeki makineye en kısa zamanda kavuşursun. Tabii bu arada koruyucu ekipmanlarını da eksik etme:)
İstanbul'da güzel bir teşkilatımız(ailemiz) var. Onlarla görüşmeni muhakkak tavsiye ederim.
Sevgiler.
tb
-
Merhaba Bedirhan, RaptorRiders ailemize hoşgeldin. Dilerim kıza zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun. Unutmaki RR de olmak bir ayrıcalıktır.
-
Hoşgeldin Bedirhan kardeşim. Umarım gönlündeki Daytonaya kavuşursun 8)
-
Krdsm hosgeldin aramiza umarım en kisa zamanda istediğin makinaya sahip olursun
-
Hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar için bende biran önce aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum :)
-