Evet küçüklüğümden beri hayal ettiğim motor hayatına sonunda başlıyorum. Haftaya spyderım la sızlerleyim. Tekeriniz düz bassın. Nicktende belli oldugu uzre öğrencıyım :):artiz:
Yazdırılabilir Görünüm
Evet küçüklüğümden beri hayal ettiğim motor hayatına sonunda başlıyorum. Haftaya spyderım la sızlerleyim. Tekeriniz düz bassın. Nicktende belli oldugu uzre öğrencıyım :):artiz:
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman, RR ailesine hoş geldin tekerin düz bassın
Hoşgeldin umut şimdiden hayırlı olsun..
Umut kardeşim aramıza hoş geldin, Ankara'da sıcacık bir ortamımız var senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.8) (bu arada pazar buluşmasına bekleriz)8)
Hoşgeldin umut, yarınki buluşmaya da gel, ben de yeniyim senin gibi, tanışıcaz bakalım Ankara grubumuzla 8)
Merhaba Umut aramıza hoş geldin motor hayatı ve motorun şimdiden hayırlı olsun motoru alınca yeni başlıkta yeni resimlerini bekliyoruz bu arada Ankara'damısın Düzce'demi ? 8)
RaptorRiders'a hoşgeldin kardeşim 8)
İçindeki heyecanı hiç kaybetmeyeceğin yerdesin, hoşgeldin Umut kardeşim.
Kardeşim hoşgeldin. Ankarada olman ve spyder alacakn büyük bir şans senin için Ankara ekibimiz çok sağlam ve güzel insanlardan oluşuyor eğer ankarada isen yarın yani 21 Şubat pazar günü buluşmamız var senide bekleriz
hoş geldin Umut,
gönlündeki makinaya en kısa zaman da kavuşup, gönlünce dolaşmalar dilerim.
Lütfen koruma ekipmanları da unutma..8)
Umut kardeşimiz İstanbuldan alacağı spyder için yardım istiyor konu başlığı acti İstanbul'daki arkadaşlar bakıp yorum ve yardım ederlerse çok seviniriz ))))
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Abilerim arkadaşlarım. Maalesef Ankara toplantısı ısı zor. Çünkü Düzcede okıldayım. Motorla bu havada oralara gelcek kadar kendime güvenmiyorum. İlerki zamanlarda görüşmek dileğiyle. Bu arada motor aramaktayım halaç Bütçem 6100. Temiz güzel motoru olan arkadaşlar var ise mesajlarını bekliyorum .! :))
Aramıza hoşgeldin Umut, motorun şimdiden hayırlı olsun 8)
Aramıza hoşgeldin Umut. Umarım gönlündeki makinaya en kısa zamanda kavuşursun.
Aramıza hoş geldin Umut. Hayırlı olsun şimdiden motorun...
it's up to you!
Hoşgeldin Umut umarım gönlündeki makineye kavuşursun tekerin düz basar inşallah :)
Umut,
Motoru görmeye bir türlü gidemedim. Dün aradım Akşam 20.00 den sonra dedi. Bize uymadı.
Bugün için sözleştik. Bir beton mikresinin devrilmesi sonucu yol da kapalı, hem gidiş hem geliş, her yer allak bullak. Gidemeyince geriye döndük.
Sonradan gidersem motorun durumunu Aldora'ya bildireceğim.8)
Abi Aldora abiye söylemiştim. Süleyman abiden rica etsek buna bakar mı diye . Sunla 6,250 ye anlastım. Rica etsem yarın bakabilirsen bakabilir misin ?
Abimiz Geceleri nöbetçiymiş. Gop medipark hastahanesi galiba ..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75292239/detay
Şimdiden teşekkür ederim abicim :)
RR ailesine hoş geldin kardeşim :)
Merhaba.
İlandaki numaraya mesaj attım müsait olduğunda geri dönüş yapar.Ben de GOP da oturuyorum.Gider bakarım 8)
Umut!
http://s22.postimg.org/nqmrvc4q5/umut.jpg
http://s12.postimg.org/cvud280mx/umut2.jpg
Bundan sonrası sende.Sen gidip göreceğin zaman haber ver.Ben yine gelmeye çalışırım.Akşam 6 gibi orada olabilirim ama8)