-
herkese merhaba
herkese merhaba. ilk regal raptor motorlara bakarken görmüştüm siteyi motoru yeni aldım tabi hala trafiğe çıkamıyorum ehliyet, sigorta, muayene vs. problemler yüzünden. istanbul avrupa yakasındayım bahçeşehir beylikdüzü civarında. çok da istanbul sayılmaz gerçi :) sürekli başlıkları gördüğüm buluşmalara katılcağım zamanı bekliyorum artık :)
-
hoşgeldin kardeşim her çarşamba toplantılarımız oluyo, senide bekleriz mutlaka :artiz:
-
Taylan hoşgeldin. İnşallah en yakın zamanda bütün işleri yoluna koyup binmeye başlarsın. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.
-
Hoşgeldin taylan haftalık bulusmalara katil çok eğlenceli sohbetler çok faydalı oluyor..
-
Taylan aramıza hoşgeldin. Toplantılara motorsuzda katılabilirsin. Faydalı olur senin için. Motorunda hayırlı olsun. En kısa sürede yollarda olman dileğiyle8)
-
Merhaba Taylan aramıza hoş geldin yeni motorun hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
-
-
Taylan makinen hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin.
-
Aramıza hoşgeldin Taylan, motorun hayırlı olsun, yollar tekerinin altında eskisin ;)
-
Aramıza Hoşgeldin Dostum Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın :)
-
Aramıza hoşgeldin motorun da hayırlı olsun. Kazasız belasız keyfini sürersin inş. Fotolarını bekliyoruz
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
RR ailesine hoş geldin :)
-
Taylan aramıza hoşgeldin, trafiğe çıkıp motorun tadını bi aldınmı da eve girmezsin :)8)
-
Aramıza hoş geldin Taylan. Kazasız belasız bol sürüşler dilerim.
-
RR ailesine hoş geldin. Buluşmalara bekleriz 8)
-
teşekkür ederim hepinize umarım en kısa zamanda görüşürüz :)
-
Taylan aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8)
-
Hoşgeldin Taylan herşey zamanla tamamlanır kafana takıp canını sıkma acelemiz yok hep burdayız inşallah :) buluşmalara motorsuz da gelebirsin Uğur abinin dediği gibi. ama baştan söyleyim 15 20 motor yan yana görünce acaip canın çeker için gider buna da hazırlı ol :) :)
-
Aramiza hosgeldin taylan
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi