Arkadaşlar 4 yıllık belediye otobüsü serüveninden sonra tekrar motorize oldum, gerçi teknik olarak henüz olamadim ama yakindir. Tiyatrocuyum ve artik bundan kelli mütemadiyen aranizdayim.kapıdan kovulur bacadan girerim, saygılar sunarım.
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar 4 yıllık belediye otobüsü serüveninden sonra tekrar motorize oldum, gerçi teknik olarak henüz olamadim ama yakindir. Tiyatrocuyum ve artik bundan kelli mütemadiyen aranizdayim.kapıdan kovulur bacadan girerim, saygılar sunarım.
8)8)
İsmail aramıza hoş geldin...
Formu takip edersen Anadolu yakası için buluşma günleri bildirilir. Biz de seni tanımak isteriz. Bu güne kadar kimseye bacadan girmek (!) nasip olmamıştır, merak etme:cheesy:
Yeniden hoş geldin.
RR ailesine hoş geldin tekerin düz bassın, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
İsmail tekrar aramıza hoş geldin 8)
RR ailesine hoşgeldiniz buluşmalara bekleriz :artiz:
Yaz geliyor bolluk bereketiyle. hoşgeldin.
Hoşgeldin sefalar getirdin RR forumlarina.. bizim bacadan anca noel dai nin giriş izni var : ) sen normal yollarla gel her zaman açık kapı : )
Aramıza hoşgeldin bu hafta buluşma olmadı fakat haftaya olur sanırım ilk buluşmada yüz yüze tanışmak dileğiyle tekerin düz bassın 8)
RR'a hoş geldin :)
İsmail hoşgeldin .İstanbulda olduğun için çok şanslısın mükemmel bir ekip ve ortam bence buluşmaları kaçırma derim
Aramıza hoşgeldin İsmail, tekerin düz bassın.