İyi akşamlar aranıza yeni katıldım muğla üniversitesinde öğrenciyim motorumu 3 gün önce aldım regal raptor dd 350 e2 forumu bi arıza sonucu keşfettim ve bir çok şey öğreneceğimi düşünerek katıldım
Yazdırılabilir Görünüm
İyi akşamlar aranıza yeni katıldım muğla üniversitesinde öğrenciyim motorumu 3 gün önce aldım regal raptor dd 350 e2 forumu bi arıza sonucu keşfettim ve bir çok şey öğreneceğimi düşünerek katıldım
Efecan hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle .inşallah forumda ve yollarda aktif olursun.hem sorunlarına hemde kendine cevaplar bulacağın bir aile ortamına geldin.
RR ailesine hoş geldin kardeşim. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Efecan Muğla'dan aramıza hoş geldin Yeni RR'un Hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar 8)
Muğladan Efecan RR forumlarina hoşgeldin.. Yeni motorunda hayırlı olsun..
Hosgeldın efecan , motorun hayırlı olsun kazasız belasız
Aramıza hoş geldin :)
RaptorRiders'a hoşgeldin 8)
RR a hosgeldin efecan, motorun hayirli olsun
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldin Efecan... Ben de Muğla mezunuyum. Hangi bölüm?
RR'a Hoşgeldin 8)
RaptorRiders a hoşgeldin efecan8)
Kardeşim aramıza hoşgeldin okulun dışında hangi ilde oturuyosun 8)
Hoşgeldin Efecan :)
Efecan aramıza hoşgeldin. Yeni makinen hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile.
Sevgiler.
tb
Efecan hoş geldin.
Hoşgelsin aramıza
Efecan, aramıza hoş geldin. Makinan hayırlı olsun, kazasız belasız nice km.'ler dilerim.
Hoşgeldin efecan. Keyifli forumlar ve bilgi paylaşımları dilerim.
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldin Efecan. Doğru adrestesin :)
Aileye hoşgeldin Efecan...forumda ve yollarda gorusmek üzere....tekerin düz bassin....
Tekerine taş değmesin,forumumuzda ve yollarda aktif olman dileğiyle; Ailemize hoşgeldin dostum :)
Hoş Geldinnn
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi