-
İzmir'den selamlar...
Merhabalar. İsmim Arda. Ege Üniversitesi'nde okuyorum. Geçtiğimiz yaz öğrenmek için aldığım 150'lik RR'ımla Regal Raptor ağına katılmış oldum.
Çok kararsızlık yaşamış olsam da almayı düşündüğüm diğer motorumun da RR olması konusunda şu anda kararlıyım. İzmir toplantılarına da vakit buldukça katılmayı istiyorum.
-
aramiza hos geldin arda kardesimm
-
Arda,
Aramıza hoş geldin...İzmir'deki kardeşlerimiz her konuda yardımcı olmaya çalışacaklardır.
Motor gönül işidir. Ekonomik ve sosyal şartlar bir çok noktada belirleyici oluyor. Bundan dolayı hep "gönlündeki makinaya kavuşursun" deriz. Yolu ve rüzgarı hisset yürü gitsin..8)
-
İzmirden Arda RR forumlarina hoşgeldin..
-
-
Hos geldın aramıza arda , ınsallah gonlundekı motora kavusursun en yakın zamanda
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Teşekkürler hoşbuldum. Yardımcı olur ve iletişim kurarlarsa sevinirim. Bekliyor olacağım.
-
Aramıza hoşgeldin arda 8)
-
Arda aramıza hoşgeldin kardeşim. Arıyorum seni fakat telefonun kapalı:soru? Bu akşam buluşma yapacağız. Linkini paylaştığım konu başlığına adını yazabilirsin8)
http://www.raptorriders.com.tr/forum...ad.php?t=11430
-
-
RaptorRiders'a hoşgeldin 8)
-
RR'a hoşgeldin. Güzel bir şehir ve ekip ile birliktesin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Arda hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.
-
Aramıza hoşgeldin Arda, akşam buluşmaya gel tanışalım :) Tekerin düz bassın.
-
Merhaba Arda İzmir'den aramıza hoş geldin 8)
-
Hoş geldin Arda RR a şunuda belirtiyim süleyman abininde dediği gibi ekonomik olarak bir sıkıntın yoksa burda kimse kimseyi RegalRaptor için empoze etmiyor hayalindeki makinan neyse ona kavuşursun umarım 8) buranın kapısı her marka motara açık :)
-
Herkese tekrar tekrar teşekkürler. akşam Balance'ta olacağımı umuyorum. İlginiz için sağ olun.
-
-
Arda aramıza hoş geldin
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-