Enerjisi asla bitmeyen bu iki kardeşim bana hayırlı olsuna geldiler. Büyük bir sürprizle beni mutlu ettiler. Kendilerine desteklerinden ve ilgilerinden dolayı cok tesekkur ederim. Herşey GÖNLÜNÜZCE olsun.. Herkese iyi hafta sonları 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Enerjisi asla bitmeyen bu iki kardeşim bana hayırlı olsuna geldiler. Büyük bir sürprizle beni mutlu ettiler. Kendilerine desteklerinden ve ilgilerinden dolayı cok tesekkur ederim. Herşey GÖNLÜNÜZCE olsun.. Herkese iyi hafta sonları 8)
Her il teşkilatına lazım adamlar bunlar :)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erdem abi vallahi tadı damağımda kaldı.makinada canavar mis vallahi .kaskını çok beğendim çok hardcoresun. Ben gazını alamadım bi kokoreç yaptım sizden sonra eve dönerken birer extra daha patlattım keyfime diyecek yok yarın görüşmek üzere diyerek rüştü hocaya burdan selamlarımızı gönderiyoruz. :p Erdem abicim seni görüp ziyaret etmek bizim içinde bir zevkti yakın oturmamış bir avantaj diye düşünüyorum. Bu aile ortamını korumak ve kollamak görevimiz diyerek sonlandiriyorum yoksa zor uzayacak anladın sen onu iyi geceler abi
vaay, ziyaretler yapılmış haberimiz yok. Erdem abi ayaküstü tatlıları da ısmarladın mı yoksa :p
Allah muhabbetinizi artırsın beyler 8) abi resimdeki mahalle bana tanıdık geldi, veya benzetiyorum sadece. Nerde oturuyordunuz ?
Kardeşim inşallah hava güzel olursa buluşmayı artık kizilaydan uzak bir yerde yapmayı planlıyoruz. Seymenler parkında. İnşallah görüşürüz o kadar telefonla görüştük yüzyüze de görüşmek farz oldu