meraba aranıza yeni katıldım 2 hafta önce ilk motorum daytona 350 aldım 2 haftada 300 kilometre yol yaptım daha önce bu siteyi görmüştüm motorumu aldıktan sonra üye olmak istedim
Yazdırılabilir Görünüm
meraba aranıza yeni katıldım 2 hafta önce ilk motorum daytona 350 aldım 2 haftada 300 kilometre yol yaptım daha önce bu siteyi görmüştüm motorumu aldıktan sonra üye olmak istedim
Merhaba Mustafa Tekrar aramıza hoş geldin 8)
Yeni Daytona'n Hayırlı olsun Kazasız belasız keyifle kullan nazar 8)
RR foruma tekrar hosgeldin
İstanbul Beylikdüzü den mustafa hoşgeldin aramıza.. Yeni motorunda hayırlı olsun.. Rabbim Güle güle kullanmayı nasip etsin.. Toplantilara, buluşmalarda bekleriz..
Mustafa aramıza hoşgeldin. Makinan hayırlı olsun. Burası yardımlaşma ve paylaşmanın izinde bir yer. Sende doğru yerdesin. Forumda ve buluşmalarda aktif olursan nedemek istediğimi daha iyi anlarsın kardeşim. 8)
RR ailesine hoşgeldiniz. Forumda ve etkinliklerde aktif olmanızı bekliyoruz. Motorunuz hayırlı olsun tekeriniz düz bassın
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RR'a hoşgeldin dostum. Burada bir motosiklet toplumundan çok daha fazlası var. Burada bir aile var, seni de bekleriz kardeşim 8)
RR'a hoş geldin :)
RR'a hoşgeldin. Perşembe günü yapacağımız buluşmaya bekleriz. 8)
Aramıza hoşgeldin mustafa 8)
Mustafa hoşgeldin , perşembe günü bekleriz 8)
hoşgeldin Mustafa kazasız belasız inşallah :)
Hoş geldiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoşgeldin motorun hayırlı olsun. Forumda aktif aktif olmanı ve etkilere gelmeni bekliyoruz 8)
Hayırlı olsun kazasız belasız inş, hoş geldiniz..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mustafa hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. İnşallah forumda ve yollarda aktif olursun.