-
Kaza-Mehmet Kıroğlu
Arkadaşlar öğleden önce aldığım haber itibari ile Mehmet35(Mehmet Kıroğlu) isimli kardeşimiz motosiklet kazası geçirmiştir. Telefonla kendisi ile görüştüm. Yola fırlayan yaya vatandaşlara çarpmamak için motoru yatırdığını belirtti.
Malesef kısa mesafe olduğundan koruyucu ekipman kullanımı yokmuş. Kaza esnasında omzunun kırıldığını belirtti. Şu anda sağlık durumu iyi.
RaptorRiders ailesine duyurulur.
-
Çok geçmiş olsun kendisine, umarım en kısa sürede iyileşir. Yayalar hep benim de en büyük korkularımdan, hatta araçlardan çok diyebilirim :(
-
Geçmiş olsun krdşm allah beterinden korusun
-
:( :( :( :( çok büyük geçmiş olsun. Kısa zamanda toparlar inşallah. Burak hakan ve şimdi mehmet. Dilerim son olsun yaa. Selamlarımızı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletirsiniz..:( acil şifalar
-
Büyük gecmiş olsun. Allah acil sifalar versin.
-
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklamış. İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur. Omuz en pis ve ağrılı yerlerden birisidir allah kolaylık versin acil şifalar
-
Büyük ihtimalle de hızlı değildi sanırım ama düşmeden dolayı kırık oluşmuş ekipman önemli arkadaşlar, çok geçmiş olsun..
-
Mehmet, geçmiş olsun..
En kısa zamanda iyileşmen dileği ile...nazar
-
Mehmet geçmiş olsun kardeşim allah daha beterinden saklasın bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle kendine dikkat et 8)
-
-
geçmiş olsun kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle..
-
Çok geçmiş olsun kısa zamanda iyleşir umarım ama kısa mesafe uzun mesafe farketmez ekipman her halukarda önemli olduğunu görüyoruz işte.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Ekipman yokmuş çok daha kötü sonuçlar olabilirdi. Buna da şükür
-
Geçmiş olsun acil şifalar
-
Çok geçmiş olsun,acil şifalar..
-
Yahu RR ailesi bize ne oluyor böyle nedir bu talihsizlik :(
Biraz uzun olacak ama bunları yazmakta büyük bir ihtiyaç hissettim, iki dakikanızı ayırıp okuyabilirseniz çok müteşekkir olacağım.
Öncelikle aynı sıkıntıyı yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum kendisini. Büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar nasip etsin. Arkadaşlarım kardeşlerim abilerim bakın yakın bir süreçte 3 adet kaza oldu bu. Ben bakkala bile full ekipman giden birisi olduğum halde kaza tek eksiğim olan korumalı botun olduğu noktadan vurdu bana. Sizden ricam lütfen ekipmanı ihmal etmeyiniz bütçenizin el verdiği en sağlamını alınız ve ne olursa olsun bunları giymeden motorun yanına dahi yaklaşmayınız. Unutmayın ki olduğu yerde motora binerken düşüp beyin kanaması vb durumdan ötürü hayatını kaybedenler olabiliyor. Kazanın nerede ne şekilde olacağını bilemiyoruz.
İnsan başına gelmeden anlayamıyor bazen malesef. Bakın lütfen ama lütfen bu ekipman konusundan hepimiz kendimize birer ders çıkaralım ve musibete uğrayıp vahlamak yerine iyiki de alıp giymişim diyebilelim. Özellikle de gözlemlediğim bir konuyu da paylaşmak istedim. Çene açılır yada yarım kasklar güvenilir değil. Belki bunaltıcı gelecek belki motorunuza yakışmayacak vs gibi sebeplerden dolayı uzak durduğumuz full face kaskları tercih edelim. Yüzüstü düştüğümde iyiki full face kaskmış dedim şükrettim. Unutmayalım ki hiçbirşey canımızdan sağlığımızdan mühim değil.
Kan akacağına ter aksın.
Yada Ferhat abimin de dediği gibi "Ben sizleri canlı seviyorum."
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Mehmet kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi ilet tuğrul :duvar:
-
Offf çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Ekipmanları ihmal etmeyelim arkadaşlar. :(
-
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Mehmet çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun acil şifalar versin :(
-
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
-
Mehmet geçmiş olsun kardeşim, bu ilk ve son kazan olur inşallah. Sen yine de tedbiri elden bırakma, ekipmansız çıkma 8)
-
çok geçmiş olsun öncelikle arkadaslar kısa mesafede olsa 25 km hız beyin ölümüne yeterli bi hız 1. vites yani daha oyüzden kısamesafe bişey olmaz demeyin
-
Acil şifalarını diliyorum mehmet abim seviliyosun
-
Çok geçmiş olsun
Note-4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Mehmet kardeşim geçmiş olsun, acil şifalar. Allah beterinden saklasın.
-
Allah bir daha yaşatmasın.Acil şifalar versin
-
Gecmis olsun...acil sifalar
-
Çok geçmiş olsun kardeşim.Allah acil şifalar versin.
-
Geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah...
Sent from my SM-N9000Q using Tapatalk
-
Çok çok geçmiş olsun kardeşim benim yaa..
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
: ( çok çok geçmiş olsun üstadım..
-
-
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin
-
Çok geçmiş olsun kardeşim.
-
Mehmet buradan da yazayım kardeşim.
Geçmiş olsun, bundan sonra ekipmansız bakkala bile gitmezsin umarım.
-
Geçmiş olsun acil şifalar.
-
Tekrar geçmiş olsun Mehmet kardeşim
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Geçmiş olsun Mehmet, Allah acil şifalar versin.