-
Kaza-Barış Oral
Arkadaşlar geceyarısından sonra aldığım haber itibari ile Draven(Barış Oral) isimli kardeşimiz motosiklet kazası geçirmiştir. Telefonla kendisi ile görüştüm. Fiberoptik hatlar için yapılan kazı çalışmalarında arka tekerleği kaptırmış çukurlara.
Kaza esnasında kaval ve köprücük kemiğinin kırıldığını belirtti. Şu anda sağlık durumu iyi.
RaptorRiders ailesine duyurulur.
-
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin :(
Note-4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Barış geçmiş olsun kardeşim kısa sürede iyileşirsin inşallah.Allah daha beter kazalardan korusun.8)
-
geçmiş olsun,
izmir ekibi size ne oluyor ? 1 günde 2 kaza dikkat edin.
-
Çok geçmiş olsun. Beterin beteri var. Acil şifalar diliyorum.
-
Allah acil şifalar versin.Tekrarını yaşatmasın
-
Allah acil şifalar versin ,noluyo böyle ya :soru?
-
Geçmiş olsun allah beterinden korusun
-
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
-
Geçmiş olsun kardeşim. Acil şifalar.
Buara üst üste gelen bu haberler, gerçekten çok üzücü... Umarım artık son olur. Tüm kardeşlerime söylüyorum, Lütfen hepiniz dikkatli olun...
Tekeriniz düz bassın.
-
Barış Çok geçmiş olsun Allah Acil şifalar versin :(
İzmir Ekip nazar'mı değdi ne oldu üst üste kötü haberler alıyoruz çok üzülüyoruz DİKKAT 'li olun motoru fuul korumalı kullanın inşallah bu son olur :( nazar
-
İzmirde motorculara komplomu kuruluyo noluyo arkadaşlar böyle ya dikkat edin kendize çok geçmiş olsun
-
Geçmiş olsun Barış... Bir an önce ayaklanırsın inşallah...
-
Geçmiş olsun ,acil şifalar...
-
Geçmiş olsun izmir ekibi, üst üste kazalar dikkat edin kendinize bu son olur işallah 😦
Samsung Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
-
Geçmiş olsun ekip nazara geldi
-
Barış,
Çok geçmiş olsun kardeşim. En kısa zamanda sağlığına yeniden kavuşman dileği ile...nazar
Gerçekten üst üste gelen kaza düşme haberleri, ruhen sıkıntılı dönemimizde iyice moral bozuyor. İzmir'de (Ege ve Akdeniz) sezon kapanmadığı için arkadaşlar sürekli motor ile ve km yapıyorlar. Dolayısı ile risk faktörü hep onlarla...
Bu bölgelerdeki kardeşlerimiz, bizim gibi rehavete kapılmasınlar lütfen...
-
Büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Son zamanlarda nazara mı geldik göz mü var anlamadım sürekli kaza haberi alıyoruz. Herkes daha dikkatli olsun ve full ekipmanla gezsin lütfen
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Az önce konuştum Barışla ağrı sızı varmış. Bandajla sarmışlar. 4-6 hafta kalacakmış.
Neyse ki ekipman varmış, yoksa omuz da da sıkıntı olabilir diyor.
-
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
-
Tekrar geçmiş olsun Barış kardeşim
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Geçmiş olsun Barış, Allah acil şifalar versin.
-
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklamış. Son zamanlarda üzücü haberler çoğaldı bunun son olmasını diliyorum. Acil şifalar diliyorum. İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.
-
Geçmiş Olsun. İzmir'de herkes bir kaza yaptı bu son olur umarım:/
-
Barış abim 7/24 telefonum açık ne olursa olsun bişey lazım olursa muhakkat ara
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Geçmiş olsun abi. Allah acil
Şifa versin. 😞
-
Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede tekrar aramızda görürüz.
-
Geçmiş olsun, acil şifalar. Üstümüzde bir talihsizlik var resmen yahu bu 4. oldu kısa sürede. Aman dikkat arkadaşlar. Ekipmansız çıkmayalım
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Büyük geçmiş olsun acil şifalar.
-
Izmirin heryeri delik desik, geceyi birakin gunduz bile mayin tarlasi riskli...gecmis olsun Baris, liseden sonra bi bulusamadik, duzelde raptorriders catisinda bulusalim artik ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Büyük geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun dikkatli olalım arkadaşlar.
-
Hepinize çok teşekkür ederim. Kürek kemiği ve koprucuk kemigi kırıldı, kaza mahallemde oldu, yola çapraz kazilan 15cm genişlikte fiber çukuruna arka teker 20 km hizla üzerinden gecerken kapildi, motorun dengesini bozdu. Motor arkaya atinca havalanip sol omuzun üzerine indim. Uzerimde full ekipman vardı çok şükür, bu sebeple başka bir yerimde hasar olmadı. Kaza dediğimiz olay bizi trafikte ya da otobandan çok kendimizi guvende hissettigimiz, yolu bildiğimiz ve ihtimal vermedigimiz yerde buluyor. Lütfen sizlerde ekipmansiz ya da dikkatiniz dağınık gezmemeye özen gösterin. Kazasız, belasız..Sevgiler Rr ailem ;)
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Çok geçmiş olsun aman dikkat
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
allah acil şifa versin beterinden korusun :(
-
gecmıs olsun Barış. acil siafalar en kisa zamanda yollara donmen dilegiyle
-
geçmiş olsun kardeşim acil şifalar dilerim.
-
Ooo çok kötü olmuş ya büyük geçmiş olsun. Yinede Allah korumuş beterin beteri var derler. Hepimizin başına gelebilir Maddi manevi neye ihtiyacın olursa yanındayız abi. Tez zamanda sağlığına kavusursun inşallah
-
Rabbim acil şifalar versin. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun