regal raptor spyder 350 cc motorumla aranıza katılmaktan çok memnunum..
ertan küçük evliyim ve 1 çocuğum var..arçelikte buzdolabında çalışıyorum..vardiyalı olduğum için elimden geldiğince buluşmalara katılmak istiyorum..
Yazdırılabilir Görünüm
regal raptor spyder 350 cc motorumla aranıza katılmaktan çok memnunum..
ertan küçük evliyim ve 1 çocuğum var..arçelikte buzdolabında çalışıyorum..vardiyalı olduğum için elimden geldiğince buluşmalara katılmak istiyorum..
Ertan RR Ailesine hoşgeldin :) Eskişehir İl Teşkilatımızı yapılandırıyoruz. Seninle birlikte güç kazanmış olduk. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...
Hosgeldin abi ben de eskisehirliyim ankarada okuyorum eskisehir teskilati ilker abimizin cabalariyla buyuyor insallah tekrar hosgeldin Allah kaza bela vermesin [emoji23]
Eskişehirden aramıza hoş geldiniz 8)
Aramıza hoşgeldiniz. Eskişehir il teşkilatımız gelişmekte ve büyümekte varlığınızla sizde bunun bir parçası olacaksınız. Forumda ve etkinliklerde aktif olmanız dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ertan hoş geldin.
Eskişehir den Ertan RR forumlarina hosgeldiniz..
Merhaba Ertan Eskişehir'den aramıza hoş geldin 8)
Eskişehir'de İlker arkadaşımız var ekibi toparlıyor sanada hertürlü destek verir birlikte keyifli geziler toplantılar yapabilirsiniz Eskişehir büyüyor 8)
Ertan eskisehirden hoşgeldin. Ilker abi tanısıp görüşmen dileğiyle. En yakın zamanda süper bir ekip olursunuz Eskişehire inancımız tam.forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
RR aılesıne hosgeldınız
Raptorriders kardeşliğinde yeriniz daim olsun :)
Hosgeldin Ertan... Forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle...
Ertan aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8)
Merhaba Ertan RR ailesine hoşgeldin.8)
RR Ailesine hoşgeldin :artiz:
RR ailesine hoşgeldiniz..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ertan aramıza hoşgeldin. Hemen ilker abiyi bul. Ve fotoları gönder. :Rockn Roll:Eskişehire güç katman forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.8)
Aramıza hoşgeldin Ertan abi.Eskişehir'de İlker abi her sorununda yanında olacaktır.Birlikte Eskişehir ekibini büyütürsünüz umarım.:)
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle8):Rockn Roll:
Eğer aranızda yer varsa katılmak isterim eskişehir grubunu uzun süredir bekliyordum.
Aramıza hoşgeldin :)
Merhaba Tugay.Elbette sana da yer var aramızda.Umarım birgün Hasan Polatkan bulvarında ( Avatarındaki yeri oraya benzettim:cheesy: ) topluca gezeceğiniz günler olur.:Rockn Roll::)
Hoş geldin Ertan bey aramıza hoş geldin forumda aktif olman dileğiyle
Arkadan gelen rüzgarın bol olsun.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hosgeldiniz kazasiz belasiz surmeniz dilegi ile...
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi