Statörüm yalan oldu sanırım,yenisini alip takmak gerek sarj etmiyor aküyü,daha önce statör tarafını acip bakan varmidir daytona uyumlu olan kac sargılı, 16 mı 11 mi???????
Dehşet-ül vahşet [emoji6]
Yazdırılabilir Görünüm
Statörüm yalan oldu sanırım,yenisini alip takmak gerek sarj etmiyor aküyü,daha önce statör tarafını acip bakan varmidir daytona uyumlu olan kac sargılı, 16 mı 11 mi???????
sen bugun motobull godmedınmı orda yokmuymus?
Kardesim gecmis olsun .Belki başka bir motordan uydurulabiliyorsa bulunur belki bi yerde bi bak .
Gittimde 130 140 liradan asagi fiyat soylemicekler degmez yani,ki tasinmislar yan dukkana,bir de regalle suan baglantimiz tam degil dedi bayiligii degistirmisler daha bayilik gelmemis motobulla sanirim
Aynısı benim başıma geldi bugun vidanın teki gevşemiş içinde kabloları parcalamiş işçilık maglıyeti ile birlikte 165 tl verdim bence internetten sipariş ver daha uygun halledebilirsin aceleye getirme benim gibi 😕
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...9261f3fc47.jpg
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim makinalara uyarsa mct 250 nin statörü uyar 8)
Valla turkiyedeki motorculariniz cok bi is yaptigini sanıp oyle bir iscilik alıyolarki,sanki Mona Lisa'yı cizdiriyoruz.hele bi de daha fazla kazanmak icin sorunlara yanliş teşhis koymaları yokmu. Örn: -abi motor duman atiyor
+o zaman km telin kopmustur [emoji23][emoji23]