Merhaba Regal Ailesi
Adım Erkan İstanbulda yasıyoum 250lik regal alarak aranıza katılmıs bulunuyorum.
Kısaca kendimı tanıtıyım 23 yasındayım.İstanbul Bakırköyde ikamet ediyorum.
Meslegım:Kuyumcu Regal Ailesıyle Tanıştıgım icin çok memnunum. 8)8)
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba Regal Ailesi
Adım Erkan İstanbulda yasıyoum 250lik regal alarak aranıza katılmıs bulunuyorum.
Kısaca kendimı tanıtıyım 23 yasındayım.İstanbul Bakırköyde ikamet ediyorum.
Meslegım:Kuyumcu Regal Ailesıyle Tanıştıgım icin çok memnunum. 8)8)
Kardeşim aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun. Seni de haftalık buluşmalarda aramızda görmek isteriz 8)
Cuma gunu bulusmanızı gordum ıs yerınden kacta cıkıcam bılmedıgı ıcın erken cıkarsam gelıcem yoksa baka bulusmalara artık.:D
Erkan aramıza hoş geldin kardeşim 8)
Erkan aramıza hoşgeldin kardeşim. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Aramıza katılarak doğru bir başlangıç yapmış bulunmaktasın. Ve herşeyin başı önce güvenlik. Koruyucu ekipman kullanımını da eksik etme lütfen. Furkan kardeşimin tavsiyesine uymanı şiddetle öneriyorum. Buluşmalarımız epey keyifli geçiyor8)
Ve bir konuda ufak bir düzeltme yapmak istiyorum. Biz Regal Ailesi değil. RaptorRiders ailesiyiz. Marka ile hiçbir bağlantımız olmadığı gibi ailemizin içerisinde farklı marka/model motosiklet kullanıcılarımız mevcut. Ortak gayemiz aile olup birlikte hayatın keyfini çıkarabilmek. Umarım sen de bu ailenin içerisinde en kısa sürede kendine yer bulursun:)
Sevgiler.
tb
Erkan hos geldin kardesim yeni motorun hayirli olsum 😊
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tesekkur ederim furkan kardeşimin tavsıyelerine dikkat edicem bu arada yanlış yazmısım bi dahakine dikkat ederim ::D
Hoşgeldin Erkan herşey gönlünce olsun en yakın sürede yüz yüze tanışmak üzere inşallah :)
teşekkur ederim inşallahhhhhh.:)
Erkan aramıza hoşgeldin.. RaptorRiders Buluşma ve etkinliklerdede aktif olursun işallah ortam harika..
RR a Hosgeldın erkan , hayırlı olsun yenı motorun . forumda ve bulusmalarda aktıf olman dılegıyle :)
Aramıza hoşgeldin, yeni motorunla nice kmlere 8)
Aramıza hoşgeldın erkan abi makinan hayırlı olsun.Yollarda ve forumda aktif olman dılegıyle
Hoşgeldin Erkan Hayırlı Olsun
Volkan Yılmaz
RaptorRiders ailesine hoşgeldin kardeşim. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkan hoş geldin.
Aramıza hoşgeldin erkan8)
Hoş geldin Erkan. Tekerin düz bassın :8)
Merhaba Erkan aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı olsun Kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar 8)
Hoşgeldin kazasız belasız sürüşler dilerim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Erkan aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun kazasız sürüşler.
hosgeldin Erkan...yeni motorun hayirli olsun...kazasiz belasiz nice kmlere
Erkan aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olmayı unutma. En yakın zamanda buluşmaya bekliyoruz