Merhaba, 250 9-b yi sattım. 350 Spyder almayı planlıyorum ikinci el. 7500e buldum. Nasıl bir fiyat sizce? Sadece ön lastiği değişecek başka bir sorunu yok. Ön lastiği ne kadardır sizce? Ali Ustayı aradım bende yok dedi şuan.
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba, 250 9-b yi sattım. 350 Spyder almayı planlıyorum ikinci el. 7500e buldum. Nasıl bir fiyat sizce? Sadece ön lastiği değişecek başka bir sorunu yok. Ön lastiği ne kadardır sizce? Ali Ustayı aradım bende yok dedi şuan.
Burak hayırlı olsun, inşallah en kısa sürede 350 spyder'ına kavuşursun.
Lastik değiştiren arkadaşlar site içinde sana yardımcı olurlar.
Fiyati dusundurucu. Normalde 250lik ler o kadar cunku. Motorcuya baktormayi unutmayin
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi model ve km hakkında bilgi verirsen seviniriz fiyat biraz uygun sıkıntı yoktur inşallah
350 e-6 SPYDER. 2011 model 15000 DE MOTOR. Klasik akü sorunu var, birde belki ön lastik değişecek motorun. Onu netleştiremedik. Anlaştığım fiyat 7600 lira. Gayet temiz bir motosiklet. 250 9-b kullandım 3 ay gayet memnun kaldım. Hayal kırıklığı olmaz değil mi benim için? Kullananlar ne düşünüyor?
Birincisi model düşük ve km fazla spyder için tabi eğer sahibi iyi baktı ise 15000 de hiç birşey olmaması lazım orası ayrı. On teker dediğin şey kafadan 400 lira aküye de 100 150 desen .zaten yine 8000 hatta daha fazla olacak .ben işi bilen bir ustaya baktır derim
Motoru aldım arkadaşlar, 7600 liraya. Akü ve yağını değiştirdim. 7800 gelmiş oldu. Ustam en ince ayrıntısına kadar inceledi, bir sorun yok dedi. Üzerinde 350 liralık boru egzoz var, orjinallerinide verdi. Zenon far ve led sinyaler takmış ekstradan. Şimdilik bir sorun yok. Sizce satacak olsam kaça gider? Zarar etme ihtimalim var mı?
Hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun. Bende buldum bi spyder ama önce elimdeki klasiği satmam lazım.Boy 190 olunca küçük geliyo malum.Allah kaza bela vermesin.
hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin inşallah.
Bu motoru kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Fanın altında küçük beyaz bir hazne var. O tam olarak nedir acaba? Soğutma sisteminin yedeği gibi duruyor. Fakat boş. Antifriz doldurmalı mıyım sizce?
Hayırlı olsun. sürüşünde ve motorun sesi senin yüzünde gulumseme yaratiyorsa bu hissiyati yaşaman yeter. tekerin düz bassin.