-
İzmirden selamlar
Merhaba arkadaşlar ben Fatih izmirde yaşıyorum ve bir askerim 23 yaşındayım mondial mct 250 motorum var grubla çok yeni tanıştım ve iyi bi tanışma oldu . Motorum arızalandı ve beni daha önce hiç tanımayan bir üye yani bir kardeşim gelip direk yardım etti beni tamirciye götürdü ardından gideceğim yere kadar bıraktı ve bu beni çok etkiledi özellikle böyle zamanlarda böyle dostluk kardeşliklere çok ihtiyacımız var . Aranıza yeni girdim her türlü yardım ve önerilerimizi bekliyorum .
-
Söylediğin gibi böyle dostluklara kardeşliklere ihtiyacımız var, aramıza hoşgeldin kardeşim. Gerek forumda, gerek burda sana gerekli yardımı yapacağımızdan kuşkun olmasın. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.
Gözün yolda, gönlün motorunda olsun.
-
Hoşgeldin fatih seni tanıdığımıza memnun oldum.
-
-
Fatih aramiza hosgeldin kardesim. Forumda ve yollarda aktif olman dilegi ile. Iyiki Burak'la karsilasmissin. Ailemize senin gibi guzel bir insan daha katilmis oldu. Biz de seni tanidigimiza cok memun olduk8)
-
İzmirden fatih hosgeldiniz aramiza..
-
Aileye hosgeldin Fatih...Sanssizligin sansa donusmus..super bir baslangic olmus senin icin
-
Merhaba Fatih aramıza hoşgeldin cok dogru ve güzel bir toplulugun içerisindesin gercekten burda güzel arkadaşlar abiler kardeşler var doğru yerdesin aramıza hoşgeldin 😊
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Fatih hoşgeldin kardeşim. Seni en yakın zamanda buluşma larda ve forumda görmek isteriz.
-
Merhaba Fatih İzmir'den aramıza hoş geldin biz hepimiz kocaman bir aileyiz her zaman birbirimize elimizden geldiğince yardım ederiz doğru yerdesin 8)
-
Kardes hos geldin 😊
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoş geldin fatih inşallah vakit buldukça buluşmalara gelirsin tekrar hoş geldin
-
RR ailesine hoşgeldin kardeşim. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle. Hem iyi hem kötü anlarında yanında olacak kardeşlerimizin abilerimizin bulunduğu bu güzel ailede seni görmekten sevinç duyarız :)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Kardeşim hoşgeldin aramıza görevin elverdikçe aramızda görmekten mutluluk duyarız nice arızasız, sağlıklı ve Yanyana kilometreler yapmak dileğiyle..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
-
Aramıza hoşgeldin Fatih, İzmir ekibindeki yerini alman, yollarda ve forumda aktif olman dileklerimle 8)
-
Hoşgeldin RR a :)
Galaxy Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Fatih kardeşim aramıza tekrar hoş geldin. Kazasız keyifli nice kilometreler...
-
Dostum tekrardan aramıza hoşgeldin
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Samsundan selamlar , RR ' a hoşgeldin :)
-
Hosgeldin Fatih aramiza :)
-
fatihhoşgeldin aramıza kazasız belasız keyifli sürüşler
-
fatih kardeşim aramıza hoş geldin kazasız belasız sürüşler dilerim. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiylee...
-
aramıza hosgeldin kimin kimden ne ogrenecegi belli olmaz hep birlikte bilgi paylasiyoruz kazasiz belasiz surusler dilerim :)
-
Aramıza hoş geldin Fatih abi.yollarda ve forumda aktif olman dılegıyle.
-
Hoşgeldin aramıza ankaradan selamlar 8)
-
Fatih hoşgeldin kardeşim. Az bulunur bir yerdesin... Keyfini çıkarıp değerini bildikçe daha eğlenceli zaman geçirirsin... ;)
-
Aramıza hoş geldin fatih
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi